Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek felmerjem jelenteni a rendőrségen?
Lecsukják.
Előbb inkább szakíts vele és menj el jó messzire.
Csakis névtelenül. És akkor amikor nem vagy ott.
Nehogy fenyegetést kapj.
De ezzel nem arra céloztam,hogy ne tedd meg.
Ha nemsokára betölti,akkor húzódhat addig a tárgyalás,míg be nem tölti.
Fogalmam sincs, hogy mit kéne tenned, de minden tiszteletem a tied. Nagyon ritka az ilyen jó ember, mint te! :-)
Amennyire én tudom a gond csak az anyag eladásával van. Azt is tudni kell, hogy minél tovább csinálja, annál több lesz a büntetés.
Annak kéne utána járni, hogy mehet-e önként elvonóra, és akkor nem kell feljelenteni, talán még büntetés nélkül is megúszhatja.
Nem akartam, de muszáj leírnom, hogy szerintem is jobb lenne, ha elhagynád. Önző, és szemét lépés lenne.
De gondolnod kell, elsősorban, magadra is!!! Nehogy lehúzzon, és tönkretegyen téged is. Sajnos ragályos a "betegsége", és ha nem hagyja, hogy segíts neki, akkor te sem fogod sokáig bírni idegekkel, és előbb - utóbb kipróbálod te is. És ha egyszer elindultok a lejtőn......
Kitartás, és sikert kívánok nektek! :-)
Igen, jelentsd fel, ez lesz a legjobb mindenkinek!
Nekünk azért, mert egy kis időre megszabadulunk egy drogos köcsögtől
Neked azért, mert egy hatalmas tehertől szabadulsz meg
Drogos köcsögnek meg azért, mert ha megjön ettől az esze, akkor az életét mentheted meg ezzel.
Szóval ne késlekedj, cselekedj minél hamarabb, ne magad miatt tedd meg, hanem értünk.
Sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!