Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ciki ha a barátnőtök bronz II-es?
Miért lenne ez gáz ? :D Te jó ég.. Csak egy játék..
(Mellesleg én tudnék örülni, ha lenne egy free bronz accom amin 1-2 ranked után le lehet ereszteni a gőzt.:vv )
Na várj..
Mit is takar az a bronz II? /O.o\
ma 02:14
Degenerált játék?:) Szerintem rossz szót használtál - vagy rosszabb, azt se tudod, mit jelent a degenerált...
Áruld el kérlek, mint csinálnak azok, akik "nem lúzerek", szeretnék a nagyokhoz, a profikhoz, méltón élni!
Aki szerint bármit számít, az menjen szépen és ássa el magát valami hangyaboly közelében. 3 éve nem játszom rankedet. Ja, bronz 5-be vagyok emiatt. Leszarom-e? Mint az állat, nem ettől függ hogyan tudok játszani.
Az meg, hogy a csaj melyik bracket-be van (amikor már maga a rendszer is egy rakás fos) kit érdekel? Az én párom nem is játszik vele. Amikor leveszem a ruháját valahogy nem látszik különbség.
A barátod haverja valószínű egyébként poénkodott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!