Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hányszor szerelmes egy nő az életben?
12:02-nek
Igen, értem, hogy nem viszonzatlan volt, hanem most csalódtál. :( Bocsika, csak az egy másik kérdésem volt, bocsi, ugrálok.
Én már többször voltam "szerelmes", de most rájöttem, hogy azok inkább szenvedélyes lángolások voltak. jelenleg azt hiszem, igazán szerelmes vagyok, imádom a barátomat, mindenét szeretem a feje tetejétől a lába ujjáig. ha csak belenézek az arcába teljesen megrészegülök... de nem kizárt, hogy tévedek, és van ennél nagyobb szerelem is... majd az idő eldönti.
24 L
utolsónak : ha nincs másik emberrel együtt,akkor nem tudhatja hogy van e jobb kapcsolta,mert biztos van jobb, 10000-rel...ez tuti,de neki mivel van egy kapcoslata,ő azt tartja megfelelőnek.
elég primitív voltál utolsó.. biztos 13 vagy.
bocs a helyesírási hibákért,és szóismétlésekért,nemolvastam el mégegyszer-előző.
és hogy a kérdező kérdésére is válaszoljak : én most vagyok előszőr nagyon-nagyon szerelmes,úgy érzem semmi nem törheti meg ezt a kapcsolatot,de majd az idő eldönti :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!