Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon, ha mocskosul szerelmes vagyok egy lányba, hányszor kell még?
Én azt nem értem, hogy hogy tudsz így érezni iránta, ha tényleg ezt teszi veled????
Menj bulizni, ismerkedj, és találsz magadnak egy olyat, aki meg is becsül.
Az idő minden sebet begyógyít. Nekem is volt egy ilyen komoly szerelmem. legalább 1,5 évig szenvedtem és sírtam miadta... egyszer csak el fog múlni. foglald el magad. keress egy jó hobbit.
tudom ez nem vígasz, de idővel beválik :)
Fel a fejjel :)
L/17
1. keress vmi elfoglaltságot, kezdj el sportolni, akkor olyan fáradt leszel este, hogy nem lesz időd gondolkodni, egyből bezuhansz az ágyba
2. ha mégegyszer bunkózna veled, akkor mondd meg neki rendesen a magadét, ne kíméld a kis lelkét, az ilyen kis elkényeztetett ...nak nem való más
3. nyiss egy kicsit a világ felé, fogsz találni rendes csajt hidd el :) és akkor már bunkózhat a másik kis ribi, nagyot fog koppanni ha teszel a jeleneteire :)
Tudod mikor?
Amikor majd egyszer rájön a csaj,hogy hoppá te tényleg szeretted,és vissza akar szerezni a kb. 100. pasija után.Akkor fogod úgy érezni,hogy nem kell.
Minden elmulik lassan csuppàn idö és akarat kérdése.
De mivel még szereted a lànyt marad az idö ami egy lassabb folyamat és bizony fàjdalmasabb is.
Probàld elfoglalni magad,ha lehet ne piàval !
Ha nem gondolsz rà annyit gyorsabban szabadulsz.
Amig nem szakadtàl el töle teljesen, nem tudsz uj,öszinte partner sem talàlni.
Ezek az àlmok és vàgyodàsok addig fognak gyötörni,amig rà nem jössz erösebb vagy az ézelmeidnél és többet érsz annàl a lànynàl aki eldobott téged.
Sok sikert és remélem a tovàbbi kapcsolataid jobbak lesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!