Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vehetném rá a páromat, hogy eljárjon velem templombam, és higyjen Istenben?
Nagyon jó a kapcsolatunk, leszámítva azt, hogy ő képtelen hinni Istenben. Meg sincs keresztelve, és amikor próbálom elmagyarázni, hogy nem úgy vannak a dolgok, ahogy ő gondolja, egyáltalán nem érdekli. Borzasztóan vallásellenes. Minden más témában nyitott, de amikor a vallásra kerül sor, hárít, tagad, és ellenkezik. És ez nem esik jól nekem, és ő sem élheti le az életét hit nélkül.
Egyszer eljött velem templomba (én vettem rá), és negyed óra múlva már kérte, hogy inkább elmegy haza, és a konyhában csinál valamit, minthogy ezt végigülje velem.
# 24-es. Ha a nagy fehér szakállú bácsira gondolsz akit a réten keressek , akkor köszönöm, de az nem fog menni.Az a mese már idejét múlt, lehet ,hogy még az rögzült benned.
Tudod én az "Isten" szót szimbolikusan értettem.
Ha pl. egy virágot nézel, és megtudod azt csinálni, hogy közben nem agyalsz mindenfélén, akkor megfogod látni a virág igazi szépségét, ezt nevezem én "Isteninek". Próbáld ki, és még a mezőre sem kell kimenned .Lehet , hogy rögtön nem fog sikerülni, de ha kitartó vagy megfogod érteni, hogy miről "papoltam" itt.:)))
hogyne tekintene rá rossz szemmel amiért nem hisz benne. úgy csináltok mintha isten olyan elnéző lenne, meg minden megbocsát, pedig nem. :D olvastátok egyáltalán a bibliát?
a barátod a pokol tüzén fog megégni. :D
mármint a hozzád hasonlók szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!