Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan vehetném rá a páromat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vehetném rá a páromat, hogy eljárjon velem templombam, és higyjen Istenben?

Figyelt kérdés

Nagyon jó a kapcsolatunk, leszámítva azt, hogy ő képtelen hinni Istenben. Meg sincs keresztelve, és amikor próbálom elmagyarázni, hogy nem úgy vannak a dolgok, ahogy ő gondolja, egyáltalán nem érdekli. Borzasztóan vallásellenes. Minden más témában nyitott, de amikor a vallásra kerül sor, hárít, tagad, és ellenkezik. És ez nem esik jól nekem, és ő sem élheti le az életét hit nélkül.

Egyszer eljött velem templomba (én vettem rá), és negyed óra múlva már kérte, hogy inkább elmegy haza, és a konyhában csinál valamit, minthogy ezt végigülje velem.

2015. ápr. 27. 19:10
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
Hát persze...erről szól a hívőség, menekülünk a sorsunk elől.
2015. ápr. 27. 20:25
 32/37 anonim ***** válasza:

# 24-es. Ha a nagy fehér szakállú bácsira gondolsz akit a réten keressek , akkor köszönöm, de az nem fog menni.Az a mese már idejét múlt, lehet ,hogy még az rögzült benned.

Tudod én az "Isten" szót szimbolikusan értettem.

Ha pl. egy virágot nézel, és megtudod azt csinálni, hogy közben nem agyalsz mindenfélén, akkor megfogod látni a virág igazi szépségét, ezt nevezem én "Isteninek". Próbáld ki, és még a mezőre sem kell kimenned .Lehet , hogy rögtön nem fog sikerülni, de ha kitartó vagy megfogod érteni, hogy miről "papoltam" itt.:)))

2015. ápr. 27. 20:25
 33/37 anonim ***** válasza:
100%
Na, pont ez az, amit annyira utálok sok vallásos emberben, hogy ők valami istentől kapott missziónak gondolják, hogy felnyissák az "eltévelyedett" emberek szemét. Hagyjatok már minket lógva, nem vagyunk kíváncsiak a mesékre! Nem hiszünk benne és kész, olyan nehéz ezt megérteni? Mitől vagytok olyan fene biztosak abban, hogy nektek van igazatok vagy, hogy a sok vallás közül pont a tiétek igaz?
2015. ápr. 27. 20:33
 34/37 anonim ***** válasza:
Valójában ez a kérdés nem a párodról szól, hanem rólad. Azért rólad, mert Isten egy próbatétel elé állított: képes vagy elfogadni a párod nézeteit a vallásról, és boldogan élhettek együtt, vagy nem, és emiatt el fogtok szakadni egymástól. Nem kell féltened a párodat azért, mert nem akar hinni Istenben. Az Úr őt is szereti és megérti és nem tekint rá rosszabb szemmel, mint rád, aki hisz benne.
2015. ápr. 27. 20:35
 35/37 anonim ***** válasza:

hogyne tekintene rá rossz szemmel amiért nem hisz benne. úgy csináltok mintha isten olyan elnéző lenne, meg minden megbocsát, pedig nem. :D olvastátok egyáltalán a bibliát?

a barátod a pokol tüzén fog megégni. :D

mármint a hozzád hasonlók szerint.

2015. ápr. 27. 21:10
 36/37 anonim ***** válasza:
Ezért rühellem én a vallásosokat. Örökké a toleranciáról papolnak miközben ők a leginkább intoleránsak. A rávenni valakit valamire pedig azt jelenti, hogy kényszeríteni akarod olyasmire amit nem akar. Te mit szólnál ha leszólná a vallásodat vagy felvilágosítana a sok ellentmondásra ami a bibliában van? Milyen alapon hiszed azt, hogy neked van igazad és mire fel akarod ráeröltetni az akaratodat? Tudtad milyen má az elején. Nálam a vallásosság a három automatikus kizáró tényező egyike.
2015. ápr. 27. 21:45
 37/37 anonim ***** válasza:
Bármit ráerőltetni a másikra sem a legjobb megoldás, pláne igaz a vallásra. Ne próbáld őt ily módon megváltoztatni, mert ennek csak rossz vége lehet. Ha már a vallásoknál tartunk, én magam ateistának vallom magam, de a családnevem Istenes. Ironikus, mi? XD
2015. ápr. 28. 17:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!