Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan vehetném rá?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vehetném rá?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretem a barátomat és tudom, hogy ő is engem. :) Kicsit néha viszont nem érzem magam különlegesnek a szemében. Tudom nem kellene ilyeneket nézni, meg egyáltalán nem is akarok, de jól esne néha meglepne valami ajándékkal. Akár ilyesmi, hogy szexi fehérnemű amivel visszafele is kedveskedhetnék neki, vagy akármilyen csinos ruha, hogy szépen mutassak mellette. Ne értsetek félre, nem várom el hogy rám herdálja a vagyonát, nem vagyok önző, csak a női hiúságom beszél belőlem. Vagy, ha látom, hogy viszik a barátnőimet vásárolni a barátaik, annyira örülnék, ha vinne engem is az enyém... Nem akarom ezt állandóan, de ne az legyen, hogy születésnap, meg karácsony és ennyi. Hogyan adhatnám ezt tudtára? Vagy ne tegyem? Egyáltalán nem akarok ilyet neki mondani... :S Nem tudom, hogy ezt hogy kellene. Megengedheti magának, hogy kicsit költsön rám, de én ezt sose vártam el tőle. Csak jól esne, ha néha meglepne valamivel. :) Na de azt hiszem sose lesz ebből semmi.

2015. márc. 16. 16:20
 1/1 tarnai ***** válasza:
anál?
2015. márc. 16. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!