Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan vehetném rá a páromat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vehetném rá a páromat, hogy eljárjon velem templombam, és higyjen Istenben?

Figyelt kérdés

Nagyon jó a kapcsolatunk, leszámítva azt, hogy ő képtelen hinni Istenben. Meg sincs keresztelve, és amikor próbálom elmagyarázni, hogy nem úgy vannak a dolgok, ahogy ő gondolja, egyáltalán nem érdekli. Borzasztóan vallásellenes. Minden más témában nyitott, de amikor a vallásra kerül sor, hárít, tagad, és ellenkezik. És ez nem esik jól nekem, és ő sem élheti le az életét hit nélkül.

Egyszer eljött velem templomba (én vettem rá), és negyed óra múlva már kérte, hogy inkább elmegy haza, és a konyhában csinál valamit, minthogy ezt végigülje velem.

2015. ápr. 27. 19:10
1 2 3 4
 11/37 anonim válasza:
75%
Inkább menny kocsmába templom helyett... Ott legalább nem beszélik tele a fejed nemlétező hülyeségekkel.
2015. ápr. 27. 19:15
 12/37 anonim ***** válasza:
78%
Aki eddig nem hitt, az nem fog egyik napról a másikra. Fogadd el. Ő is gondolom elfogadta már, hogy te mész, de nélküle. Ami a másiknak nem jó, azt ne erőltesd, én már rég ott hagytalak volna, ha ilyesmin fennakadsz.
2015. ápr. 27. 19:15
 13/37 anonim ***** válasza:
Ne akard es probald ra eroltetni a vallast!
2015. ápr. 27. 19:16
 14/37 A kérdező kommentje:
Menjek kocsmába? Akinek a züllés, és az önpusztítás jó dolog, menjen. Nekem nem ilyen az értékrendem.
2015. ápr. 27. 19:17
 15/37 anonim ***** válasza:
100%
14: Nem értelek, a mise borból azért iszol mi?
2015. ápr. 27. 19:18
 16/37 anonim ***** válasza:
100%

nem is értem hogy jöhetett össze veled a párod. én ateistaként nem jönnék össze egy vallásos fiúval...

lány vagy egyébként?

2015. ápr. 27. 19:22
 17/37 anonim válasza:
100%
Nem úgy vannak a dolgok ahogyan gondolja? Neked mégis honnan van arra bizonyítékod, hogy a "dolgok" úgy vannak ahogy te gondolod? Isten beszélt hozzád, mert ha valaki hangokat hall a fejében annak templom helyett orvoshoz kéne mennie.
2015. ápr. 27. 19:24
 18/37 anonim ***** válasza:
100%
amúgy elég gusztustalan ez így. :D tudtad hogy a bibliában benne van az is, hogy ne erőltesd másra a te nézeteidet, csendben és szerényen élj, ne játszd meg magad hogy kiöltözve jársz a templomba hogy együtt imádkozz másokkal?
2015. ápr. 27. 19:24
 19/37 anonim ***** válasza:
81%

Mindenki abban hisz, amiben akar.

Ezt utálom a hívőkben, ràd akarják erőltetni a dolgot.

Mindennek van logikus magyarázata, ami ebben az univerzumban, de az, hogy isten teremtette/varázsolta, az ember számára felfoghatatlanúl nagy univerzumot, az nem éppen logikus magyaràzat a mindenségre.

Annyira nem, hogy a tudósok kinevetik, ezt az elképzelést.

2015. ápr. 27. 19:25
 20/37 anonim ***** válasza:
100%
14: Még valami, nem írt a kiskönyv arról, hogy mások fölött ne ítélkezz? "Akinek a züllés, és az önpusztítás jó dolog, menjen. Nekem nem ilyen az értékrendem."
2015. ápr. 27. 19:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!