Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vehetném rá a páromat, hogy eljárjon velem templombam, és higyjen Istenben?
Nagyon jó a kapcsolatunk, leszámítva azt, hogy ő képtelen hinni Istenben. Meg sincs keresztelve, és amikor próbálom elmagyarázni, hogy nem úgy vannak a dolgok, ahogy ő gondolja, egyáltalán nem érdekli. Borzasztóan vallásellenes. Minden más témában nyitott, de amikor a vallásra kerül sor, hárít, tagad, és ellenkezik. És ez nem esik jól nekem, és ő sem élheti le az életét hit nélkül.
Egyszer eljött velem templomba (én vettem rá), és negyed óra múlva már kérte, hogy inkább elmegy haza, és a konyhában csinál valamit, minthogy ezt végigülje velem.
nem is értem hogy jöhetett össze veled a párod. én ateistaként nem jönnék össze egy vallásos fiúval...
lány vagy egyébként?
Mindenki abban hisz, amiben akar.
Ezt utálom a hívőkben, ràd akarják erőltetni a dolgot.
Mindennek van logikus magyarázata, ami ebben az univerzumban, de az, hogy isten teremtette/varázsolta, az ember számára felfoghatatlanúl nagy univerzumot, az nem éppen logikus magyaràzat a mindenségre.
Annyira nem, hogy a tudósok kinevetik, ezt az elképzelést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!