Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan dobhatnám fel a külsőmet, hogy felhívjam a lányok figyelmét?
Egész életemben visszahúzódó típus voltam, most is az vagyok, így aztán a divatos külsővel se foglalkoztam sokat... most viszont már szeretnék barátnőt, vagy legalábbis felhívni magamra a csajok figyelmét, ezért fel akarom dobni valahogy a külsőmet. Tudnátok segíteni?
Itt egy kép:
(kicsit gyenge kép sajnos :S)
A kondit nem lehet kipróbálni, vagy csinálod vagy nem.
Otthon nem érsz el sokat, max egy hónapig, de utána megállsz a fejlődésben.
Csak akkor kezdj el kondizni ha legalább 3 hónapig fogod csinálni, annyi idő kell minimum hogy legyen olyan változás ami feltűnik, de az még csak az út eleje.
Ha elszánt vagy és nem adod fel 3 hét múlva, csak mert nem látsz eredményt akkor 1 év múlva ilyenkor már rajtad fognak csüngeni a legjobb csajok:D
Járjon eszedben az ősi dakota mondás : Türelem konditerem!
Türelem konditerem hát ez jó XD
mind1, inkább maradok otthon ezzel a dologgal, majd meglátjuk menni fog-e a 3 hónap...
Na szerintem ilyen hajad ne legyen mert ez b*zis :D
Én arra szavazok hogy rövid vagy zselés de semmi kép ne ilyen mint az előző linkben :)
20:18 as vagyok
Nekem az segített hogy úgy ettem hogy egy nap csak húst másnak csak köretett.
És mentálisan tudtam magamba hogy fogyok bár neked itt nem a test súlyon van a hangsúly hanem hogy egy normális haj nekem is kerekebb a fejem és olyan hajat hordok hogy rövid és zselés oldalt kicsit fel van borotválva.
Ruhából se kell a márkás szerintem 1500 Ft már lehet jó polókat venni.
A test meg majd kifor ha fogysz egy kicsit látszani fognak az izmaid mert szerintem van ott izom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!