Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan dobhatnám fel a külsőmet, hogy felhívjam a lányok figyelmét?
Egész életemben visszahúzódó típus voltam, most is az vagyok, így aztán a divatos külsővel se foglalkoztam sokat... most viszont már szeretnék barátnőt, vagy legalábbis felhívni magamra a csajok figyelmét, ezért fel akarom dobni valahogy a külsőmet. Tudnátok segíteni?
Itt egy kép:
(kicsit gyenge kép sajnos :S)
21:18
a) azért, mert ezek degenerált barmok, ahogy meg is írtam, de egyetértek, ritka nagy köcsögség volt :S
b) nem szeretek sportolni...kimerít, de nagyon, még a kevés mozgástól is hamar el tudok fáradni... különben is, eredménytelennek tartom, továbbá az iskola mellett a szabadidőmet nem akarom olyan dologgal eltölteni ami tovább fáraszt
c) simán csak pólót hordok, farmerral, meg ilyenkor egy cipzáros kardigánt... sztem jól állhat :)
d) igen, azzal mindig próbálkozok, de eddig csak neten tudtam jól eltársalogni egy csajjal, ha humoros voltam :S
e) egyik kérdésemnél elég vegyes válaszok érkeztek, de sokan mondták, hogy jól áll a hosszú haj...különben is, valami egyedi külsőt adna a hosszú haj, és nem lennék csak simán átlagos
f) köszi az értelmes választ :)
21:28-ak
- ez a kép pont hogy hajmosás után 1 órával készült XD
- amúgy én fésültem le, nem tudom, hogyan kéne, hogy jól álljon :S
- szoktam használni arcszeszt a pattanás ellen már 2 hete, de csak a nyakamról tűntek el :S
- az öltözködést pedig az előzőekben leírtam
58%
én csak azzal káromkodok aki megérdemli
a te válaszoddal pl. nem mentem sokra de pl. neked pont nem szólt a "degenerált" szó
különben sem szeretek ilyen erős szavakat használni de 9 idióta válasz kihozta belőlem
egyáltalán nem vagy csúnya! fordits nagy gondot az arcápolásra! menj fodrászhoz vágass valami jó kis hajat magadnak, de ne hanyagold el! és persze öltözz férfiasan :D
igy szerintem k.rva jól fogsz kinézni!
A sport csak az elején fáraszt. Kb egy hónap után már sokkal jobban fog menni, és még fel is dob, jobban fog pörögni az agyad és az önbizalmad is megnő.
Kondizás a legjobb csajozás szempontjából, de ha nem hozol áldozatot azért hogy sikereid legyenek akkor nem is lesznek. Gondolj arra amikor edzzeni mész hogy mi a fontosabb? Az hogy jópasit csinálj magadból vagy az hogy ne legyél fáradt suli után? A döntés a te kezedben van.
Ha ki akarsz tűnni akkor inkább az izmaiddal tedd, ne a hajaddal, garntáltan több csaj fog rádcuppani ha kockahasad van, mintha a hosszú hajad.
(és ne ess abba hibába hogy egész nap a gép előtt ülsz, a csajok kilóméterekről kiszurják ezt.)
Bajusztól szabadulj meg, hónaljszőrtől dettó.
előző:
tudom, tudom... régen próbáltam is, de aztán elegem lett az egészből
de amúgy is...én csak normálisabb külsőt akarok, csajozni egyenlőre nincs kit felszedni...a kérdést azért írtam ki, hogy legyen kit :D
a kondit megpróbálom idehaza, az kicsit más :D
a géphelyzet kicsit bonyolultabb de problémám nem lesz belőle, mert nem vagyok kocka
bajusz csak véletlenül maradt meg, lekapom hónaljal együtt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!