Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan dobhatnám fel a külsőmet, hogy felhívjam a lányok figyelmét?
Egész életemben visszahúzódó típus voltam, most is az vagyok, így aztán a divatos külsővel se foglalkoztam sokat... most viszont már szeretnék barátnőt, vagy legalábbis felhívni magamra a csajok figyelmét, ezért fel akarom dobni valahogy a külsőmet. Tudnátok segíteni?
Itt egy kép:
(kicsit gyenge kép sajnos :S)
16
ja és azt kihagytam hogy növesztem a hajam de még nem látszik meg :S
1 Sportolj valamit.
2 A hajadra húz sapkát míg elég nagy nem lesz
3 Látom van ott még egy kis bajusz szerintem azt borotváld le :DDDD
figyelj, megmondom én neked a tutit, mi kell, hogy felfigyeljenek rád.
1. vegyél a kínai áruházban D&G hamisított cuccokat
2. vegyél egy 4cm átmérőjű, arany színű fuxot a bizsuboltban
3. tegyél a fuxra egy levesestányérnyi mercedes jelet
4. vegyél ITALIA vagy hasonló feliratú dzsekit
5. vegyél egy szamurájkardot
6. ezeket egyszerre viseld és te leszel a rajxD
Szépen kéri hogy segítsetek,akkor mi a f@szért nem lehet normális válaszokat írni?
Figyelj: 1.Szerintem kezdj el valamit sportolni..meglátod fittebbnek is fogsz látszani,jobb kedved is lesz:)
2.Nem kell a legdrágább márkás cuccokat megvened.. Akár egy kínai üzletben is tudsz venni olyan divatos ruhákat hogy megszólal ! :) 3.Próbálj meg humoros lenni,viccelődj a lányokkal,azt nagyon szeretik :) 4.Szerintem valami normális haj :) .. ne növezd meg hosszú haj az szerintem nem divatos ( persze ez csak saját vélemény).
Remélem valamit tudtam segíteni :) .....sok sikert 19/F
Helló énis kb így néztem ki 15 évesen és miután elkeztem magammal foglalkozni pl:öltözködés,hajviselet azóta rám vannak kattanva a csajok.Nem vagy te csúnya gyerek csinálj valamit a böröddel mert elég pattanásos vagy és főleg a hajaddal mert lelapuló hajad van mint nekem,menny fodrászhoz kérdezd meg mi álna jól ja és mozsd a hajad hajerősitő samponnal!és persze öltözz férfiasan nem divatmajomként!a haj sokat dob az emberen!hidd el ne csüggedj!
19/f Fodrász.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!