Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom magam tul tenni rajta, ti hogy reagaltok, es mit tennetek a helyembe?

Figyelt kérdés
Van egy parom akivel 3 hetel ezelott kiderult hogy terhes vagyok, orultunk nagyon, a szulok is mindenki, aztan most 4 nappal ezelott spontan vetelesem volt, nagyon nehezen erzem magam, foleg ra tesz meg hogy a paromnak van egy 7 eves kislanya akivel nagyon jol kijovok csak egyszeruen en ugy terveztem az eletemet hogy en szerettem volna az elso lenni a paromnak mert nem vagyok benne biztos hogy feltudom dolgozni hogy nekem elment a babam es a paromnak meg mar van. Feleslegesnek erzem magamat. Akarhanyszor atjovunk a a paromnak a szuleihez es olyankor a gyereket is oda adja az anyja olyan mintha nem leteznek nem lenne fontos a jelenletem. Rosszul erzem magam emiatt a parkapcsolatban en nem tudom hogy feldolgozni hogy mar van neki gyerkee es nekunk elment sajnos. Mit tegyek? Ertelmes valaszokat szeretnek kerni! Tudom ossze szedetlen ahogy leirtam, sajnalom.
2015. ápr. 25. 15:11
 1/1 anonim ***** válasza:
Mikor megismerted tudtad hogy van gyereke.Egy kicsit most pihenj,és próbálkozzatok újra,semmi nincs veszve.
2015. ápr. 25. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!