Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom magam tul tenni rajta, ti hogy reagaltok, es mit tennetek a helyembe?
Figyelt kérdés
Van egy parom akivel 3 hetel ezelott kiderult hogy terhes vagyok, orultunk nagyon, a szulok is mindenki, aztan most 4 nappal ezelott spontan vetelesem volt, nagyon nehezen erzem magam, foleg ra tesz meg hogy a paromnak van egy 7 eves kislanya akivel nagyon jol kijovok csak egyszeruen en ugy terveztem az eletemet hogy en szerettem volna az elso lenni a paromnak mert nem vagyok benne biztos hogy feltudom dolgozni hogy nekem elment a babam es a paromnak meg mar van. Feleslegesnek erzem magamat. Akarhanyszor atjovunk a a paromnak a szuleihez es olyankor a gyereket is oda adja az anyja olyan mintha nem leteznek nem lenne fontos a jelenletem. Rosszul erzem magam emiatt a parkapcsolatban en nem tudom hogy feldolgozni hogy mar van neki gyerkee es nekunk elment sajnos. Mit tegyek? Ertelmes valaszokat szeretnek kerni! Tudom ossze szedetlen ahogy leirtam, sajnalom.2015. ápr. 25. 15:11
1/1 anonim válasza:
Mikor megismerted tudtad hogy van gyereke.Egy kicsit most pihenj,és próbálkozzatok újra,semmi nincs veszve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!