Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek a helyemben? Nagyon zavar?
Ez nagyon necces dolog. Mert egyfelől biztosan tudni akarná a lány, másfelől pedig borítékolható, hogy szétvered a kapcsolatot, ha szólsz. És te leszel a görény, ha ez így alakul.
Én első körben (ha fontos nekem a lány pl. barát) négyszemközt elmondanám a srácnak, hogy bakker oltári görény dolog amit csinálsz vedd már észre magadat.
Értem, hogy nem akar kompromisszumot kötni a nemi életében, de akkor sem ez a módja a dolognak.
Szóval a sráccal beszélgess el, és remélhetőleg elgondolkodik rajta, be nem másznék annyira, hogy rámenjenek. Vagy nem tudom. Ez tényleg attól függ milyen viszonyban vagyok a lánnyal, barát e, kedvelem e nagyon és úgy érzem nem érdemli meg amit kap.
De még az is lehet, hogy tisztában van vele, (a lány) csak szerinte belefér/annyira szereti, hogy elnézi/homokba dugja a fejét/bármi...
Legyél most görény, később meg "hős".
Am szerintem nem lennél görény. Gondold végig, igazat mondasz, mégis miért haragudna? Te vitted a rossz hírt? Ez annál fontosabb, mint h a hírvivőn töltse ki valaki a mérgét.
Én kiamaradnék minden ilyenből. Eddig is így tettem. A rossz hír hozója kerül mindig nehéz helyzetbe, ha meg névtelen szeretnél maradni, akkor nincs semmi súlya a dolognak, kimagyarázza azt cső. Ha elmondod szembe, v bárhogyan, Téged fognak még csesztetni és elővenni, hogy hazudsz, hogy bizonyítsd, ...Az egyik ismerős párnál volt ilyen, én csak hallomásból ismertem a csajról sztorikat, többször megcsalta a pasiját, aztán a srác el is vette.
Van egy hasonló ismerősöm, ott is csúnya történetek keringenek egy gólyatáborról, de az sem dolgom. Nem hozom magam szar helyzetbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!