Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti mit tennétek a helyemben?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek a helyemben? Nagyon zavar?

Figyelt kérdés
Egy közeli ismerősömnek van több mint egy éve barátnője. Miután összejöttek pár hónapra rá megcsalta egy lánnyal. Onnan tudom, hogy egy társaságban voltunk,amikor ők bementek a szobába,és ugye mindent lehetett hallani. Valószínűleg többször megcsalta már csak arról.nem tudunk. Eközben Facebookon (eloben nem tudom h viselkedik vele) egyfolytában az üzenőfalára ír h mennyire szereti, és ő élete szerelme, stb. Egyébként nem gyerekek már, a fiú 25 éves a lány pedig 23, ez pedig 15 evesekre vall kb de mindegy. Tudom h nincs közöm hozzá,de nagyon idegesít h ennyire atveri a csajt,a csaj meg azt hiszi,h ő milyen szerencsés,h neki ilyen barátja van.. Ti mit tennétek? Elmondani nem tudom, h miért az ide nem írom ki max privátban, de ha meglatom h Megint miket írogat, nagyon felidegesít!!
2015. ápr. 20. 11:54
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem tudom, mit lehet csinálni. Amit a srác csinál, az felháborító, viszont nem biztos, hogy jogod van beleszólni az életükbe. Biztos van több közös ismerősötök, szerintem beszélj valakivel, és tanácskozzátok meg, hogy érdemes/szabad-e közbelépni!
2015. ápr. 20. 12:11
 2/8 anonim ***** válasza:
90%
Férfiként szolidáris vagyok azzal, ha olyan ismerősöm csajozik kapcsolatán kívül is, akit kedvelek. Ha viszont a csaj többet jelentene nekem, mint az adott férfiismerős, akkor szólnék a csajnak. Ha nő vagy, akkor is szólhatsz a csajnak, még akkor is, ha a férfi exe vagy.
2015. ápr. 20. 12:32
 3/8 Interferencia ***** válasza:
100%
Közeli ismerős az kb. haver? Szerintem akkor ne szólj bele, barát esetén én már elgondolkodnék, de akkor is vele beszélnék elsősorban (bár szerintem nincs ilyen gerinctelen barátom). Ha idegesít, akkor blokkold az ő bejegyzéseit, és nem fog megjelenni az idővonalon.
2015. ápr. 20. 12:33
 4/8 anonim ***** válasza:

Ez nagyon necces dolog. Mert egyfelől biztosan tudni akarná a lány, másfelől pedig borítékolható, hogy szétvered a kapcsolatot, ha szólsz. És te leszel a görény, ha ez így alakul.

Én első körben (ha fontos nekem a lány pl. barát) négyszemközt elmondanám a srácnak, hogy bakker oltári görény dolog amit csinálsz vedd már észre magadat.

Értem, hogy nem akar kompromisszumot kötni a nemi életében, de akkor sem ez a módja a dolognak.

Szóval a sráccal beszélgess el, és remélhetőleg elgondolkodik rajta, be nem másznék annyira, hogy rámenjenek. Vagy nem tudom. Ez tényleg attól függ milyen viszonyban vagyok a lánnyal, barát e, kedvelem e nagyon és úgy érzem nem érdemli meg amit kap.

De még az is lehet, hogy tisztában van vele, (a lány) csak szerinte belefér/annyira szereti, hogy elnézi/homokba dugja a fejét/bármi...

2015. ápr. 20. 12:39
 5/8 A kérdező kommentje:
Nagyon aranyos a lány,biztos nem tudja,mert egyszer kérdeztem,hogy megcsaltátok-e egymást és rávágta hogy nem mert ha egyszer megtörténik,többször is megfog és már nem lenne vele
2015. okt. 20. 23:58
 6/8 anonim ***** válasza:
Nehéz kérdés mert egyrészt nem a te dolgod, másrészt én mindig az igazság pártján állok szóval emiatt szólnék bár kérdés hogy elhiszi-e kitudja-e magyarázni a srác. Ha szólsz és nincs bizonyítékod akkor a srác kimagyarázza és te leszel a szemét.
2015. okt. 21. 20:39
 7/8 anonim ***** válasza:

Legyél most görény, később meg "hős".

Am szerintem nem lennél görény. Gondold végig, igazat mondasz, mégis miért haragudna? Te vitted a rossz hírt? Ez annál fontosabb, mint h a hírvivőn töltse ki valaki a mérgét.

2016. márc. 16. 23:56
 8/8 anonim ***** válasza:

Én kiamaradnék minden ilyenből. Eddig is így tettem. A rossz hír hozója kerül mindig nehéz helyzetbe, ha meg névtelen szeretnél maradni, akkor nincs semmi súlya a dolognak, kimagyarázza azt cső. Ha elmondod szembe, v bárhogyan, Téged fognak még csesztetni és elővenni, hogy hazudsz, hogy bizonyítsd, ...Az egyik ismerős párnál volt ilyen, én csak hallomásból ismertem a csajról sztorikat, többször megcsalta a pasiját, aztán a srác el is vette.

Van egy hasonló ismerősöm, ott is csúnya történetek keringenek egy gólyatáborról, de az sem dolgom. Nem hozom magam szar helyzetbe.

2016. ápr. 12. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!