Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

A barátommal lassan 5éve együtt vagyunk de nem túl fényes a kapcsolatunk, sokat veszekszünk és szinte semmit sem törödik velem. Valahogy mindig én vagyok az utolsó mindenben.Sosem gondol rám se egy szülinap se egy névnap. Már évek óta ez megy. És most megismertem egy nálam 10évvel idősebb férfit. Nem volt közöttünk semmi kizárólag baráti beszélgetés de egyre többet eszembe jut. És vonzódom is hozzá de nem tudom hogy mi legyen mert szeretem tisztelem a jelenlegi páromat és sosem tudnám megcsalni de úgy érzem nem vagyunk már boldogok.

Ti mit tennétek ? Mert már annyiszor próbáltam megmenteni a kapcsolatunkat de egyedűl nehéz.

2015. ápr. 21. 20:01
 1/7 anonim ***** válasza:
5 évetek volt egymásra, arra, hogy bebizonyítsátok a másiknak, hogy egymásnak vagytok teremtve, a másik fél az Igazi. Nem így történt, nem érzed magad jól vele. Még ha el is mondanád neki, hogy kezdesz összemelegedni mással, de meg akarod menteni ezt a kapcsolatodat, mi lenne, kér még egy hónapot? Ha 5 év nem volt elég, majd egy hónap csodát tesz? Nem, nem fog. Ennek itt a vége, feleslegesen rabolod az idődet már rég a jelenlegi pároddal.
2015. ápr. 21. 20:03
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem egyértelmű, szakítsál a jelenlegi, fogalmazzunk úgy, hogy pároddal. Ha már egyáltalán nem vagy boldog, mégis miért erőlteted?
2015. ápr. 21. 20:04
 3/7 anonim ***** válasza:

Ott a pont az elsőnél. Sok nő elgondolkodhatna ezen...

Döntésképtelen vagytok, továbbá kapcsolatfüggők. Egyszer az életben meg kell tanulni döntéseket hozni.

4/7 anonim válasza:
Ha te vagy az utolsó nála akkor nem érdemel meg és , ha a másik férfi többet ad neked akkor hagy ott a francba, csak rosszabb lesz a kapcsolatotok , jobb már nem.
 5/7 anonim ***** válasza:

Eleve közölnöd kellett volna a pasiddal már a legelején, hogy mellőzve érzed magad! Ez az egyik.

A másik, hogy ha boldogtalan vagy a jelenlegi kapcsolatban, akkor ezt miért nem beszéled meg a pasiddal?

A harmadik, ha most boldogtalan vagy, akkor miért akarod még mindig megmenteni az amúgy is szinte halott kapcsolatodat?

Ülj le a pasiddal, beszéljétek meg a dolgokat! Aztán dönts belátásod szerint.

De ha úgy érzed, hogy a kapcsolatotok menthetetlen, akkor már nincs értelme tovább folytatni ezt!

2015. ápr. 21. 20:08
 6/7 A kérdező kommentje:

Én már nem egyszer próbáltam vele beszélni, megkérdeztem mi az amiben változtatnom kéne hiszen nekem is van elég hibám. De nem igazán érdekli a dolog.

Nyilván 5év az 5év, és ragaszkodom hozzá.

2015. ápr. 21. 20:27
 7/7 anonim ***** válasza:

Te magad írtad le, hogy nem érdekli a dolog!

Akkor mi itt a kérdés? Az egész kapcsolat nem érdekli, te pedig ezt nem veszed észre, és képtelen vagy elhagyni! Mennyi negatívot kéne még tapasztalnod ahhoz, hogy belásd, hogy fölösleges folytatni ezt a kapcsolatot?

Fejezd be a ragaszkodást, hacsak nem akarsz a további időben is boldogtalan lenni!

Ha nem működik egy kapcsolat, akkor minek erőltetni?

Az idő kincs, használd már ki rendesen, és ne kb. 50 évesen jöjjél rá, hogy valamit elszalasztottál!

Légy határozott, állj a sarkadra!

Nem hiszem el, hogy képes voltál eddig is együtt maradni vele!

Ha az én pasim így viselkedne velem, már rég nem vele lennék!

2015. ápr. 21. 21:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!