Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még olyan normális felnőtt férfi, aki házasságra, gyerekre, nyugodt életre vágyik?
( Ha akad, fényképes bemutatkozó levelét privatban várom!)
Sajnos azzal szembesülok minden új ismeretség esetén , hogy még az idősebb férfiak is csak a szexre hajtanak (25+)
Ezt most komolyan kérdezem, nagyon maradi ha én csak nyugodt életet szeretnék gyerekekkel, házzal , kutyával és jó parkapcsolattal ?
27 vagyok, vágyok a nyugodt életre, normális párkapcsolatra, de még nem akarok gyereket és egyáltalán nem szeretnék házasodni.
Fényképes bemutatkozó levelet meg nem fogok írni, mert ez nem egy állásinterjú. Szerintem. Mert ha te így állsz hozzá, az már régen rossz.
Az értelmes válaszokat köszönöm, aki pedig nem ért egyet vagy nem érti a poént annak nem lett volna muszáj írnia :)
(mellesleg van aki nincs ezen megsértodve és írt privatot )
Nyilván nem allasinterju...de szerintem hazudik aki szerint nem fontos a külső..
Nem kell gyerekszobat tervezni, de azt csak el tudod dönteni, hogy tervezel e kezdeni valamit magaddal?!
Ha szándékosan érted félre a kérdést, nem kell írni... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!