Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy már ennyitől feláll egy felnőtt férfinek?
Figyelt kérdés
Beszélgettem egy férfi ismerősömmel, nem volt semmi különös csak hétköznapi téma, kicsit nevettünk közben, aztán észrevettem, hogy dudorodik a nadrágja rendesen.
Tudom, hogy nincs barátnője, de szóban nem mond semmit amivel tudatná, hogy szeretne valamit.
2014. dec. 27. 14:16
3/8 anonim válasza:
Nem kell olyasmiről beszélni, hogy felálljon.
Elég egy csinos nő jelenléte magunk mellett néha.
Vannak olyan lányok akiknek csak egy számukra szimpatikus férfivel való beszélgetéskor benedvesedik a bugyija.
Ha korotokat elárultad volna akkor többet lehetne írni.
Lehet, hogy még szűz és ezért nem mer mondani semmit neked, fél a következményektől.
4/8 anonim válasza:
Biztos tetszel neki, szexi ruhában voltál, jó illatod volt.
6/8 A kérdező kommentje:
Az biztos, hogy nem szűz :) de a korkülönbség lehet közrejátszik, mert van nagyjából +15 év a javára. én 25 vagyok
2014. dec. 27. 14:27
7/8 anonim válasza:
Te is férfi vagy? :O Na akkor gáz!
8/8 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!