Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire fontos a pénz?

Figyelt kérdés
Amikor van/volt pénzem bőven, alig tudtam eldönteni, kivel járjak, ismerkedjek, amikor meg úgy kellett összekaparnom a napi betevőt, akkor meg pont az ellenkezője történt. Az egy dolog, hogy nyilván kivetült rám is a pénztelenség és hogy ez befolyásolta az ismerkedési kedvem és egyebeket, de ezen felül, a lányoknak tényleg az elsődleges dolog, hogy a barátjuknak anyagilag ne legyen gondja.(kérdés) Az az érdekes, hogy főként a környezetemben azok élnek boldog párkapcsolatot akiknek vagy a szülei vagy ő keres jól.(Mármint a férfi) Nincs ilyen kimutatás kérdőív ezzel kapcsolatban, hogy nagyjából lássam az arányokat, mennyire fontos a pénz.
2015. ápr. 23. 15:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
10: Nem írom le amit gondolok róla.
2015. ápr. 23. 15:40
 12/15 anonim ***** válasza:

Én viszont kimondom amit gondolok.

MENEKÜLJ!!!

"Szülei gazdagok, külön él tőlük ,vettek neki lakást."

Tehát NEM ő vette magának saját erőből. Azaz ne ő érte el ezt a célt, hanem a szülei. Nem az Ő érdeme. Így ha fel is hozná érvnek, hogy ő már külön lakik, akkor ezzel már vághatsz is vissza.

"Orvosira jár és ezzel magasabb szintet fog képviselni, mint az én egyszerű egyetemi végzettségem."

Milyen magasabb szintet fog ő képviselni??

Ezt te mondod/érzed így, vagy ő mondja?

Neked egyébként milyen diplomád van? Csak úgy kíváncsiságból. Ha már f...méregetés, akkor hadd legyek tisztában veled is és vele is.

Egyébként ő még csak az orvosira jár. Te már lediplomáztál. Akkor eddig ki tud többet felmutatni? Hát nem ő!

"Ő nem azt mondta, hogy jó lenne ha lenne házam stb hanem kijelentette.És ettől tette függővé a továbbiakat. Ez a fő gond."

Papa, ez nem gond, ez a válasz a kérdésedre. Rúgd ki a csipába és keress mást mert ez a nő nem szeret téged. Ő (az én meglátásom szerint) építi a megjelenését, és egyúttal a vélt társadalmi pozícióját. Ő úgy hiszi orvos lesz (és ha csak apuka nem tol alá egy magánklinikát is, dolgozhat a nettó 110e Ft-os közalkalmazotti kezdőfizetésért), és kell a tehetős férj, hogy fel tudjon mutatni egy jó lakást, jó kocsit egy társadalmi réteghez való tartozás reményében. Elitista hülye az ilyen. Ne haragudj, hogy így szidom a barátnődet, de egy barátomat már tette tönkre egy ilyen g..ci. Szintén orvos, gazdag szülőkkel, de életében semmiért nem dolgozott meg úgy igazán. A szakterülete sem épp a legtöbb tanulást és munkát igénylő, tehát még azt sem lehet mondani, hogy a diplomájáért megküzdött és értékes. Főleg, hogy egy diplomához 5 év kell, a 8 év meg feltételez pár bukást is. Tehát akkor nem is olyan kiváló szakember még az egyszerűbb szakterületen sem. De ő orvos, és játszotta a nagyvilági pénzes nőt, de mindent, kocsit, házat, még a magánrendelőjét is igen gazdag apuka tolta alá. Tehát láttam élesben milyen az ilyen. Egy tanácsom van. MENEKÜLJ!!!!

2015. ápr. 23. 16:10
 13/15 anonim ***** válasza:
Kíváncsi lennék a fejleményekre.
2015. ápr. 24. 10:36
 14/15 A kérdező kommentje:
Igen ,rájöttem, hogy nem vagyok teljesen normális, hogy vele vagyok, de 2 okom is van rá. Egyik, hogy iszonyat szép, kicsi és rendkívül aranyos. "Sajnos" teste, arca, mindene hiba mentes. Nyilván ilyen lány elég sok mászkál az utcán, de hogy velem járjon álmaimban se mertem volna megfogadni. A másik, ami fontosabb, hogy nem nagyon ismerek tőle okosabb lányt. Valószínűleg summa cum laude lesz, és ráadásul nincs olyan beszélgetési téma, amihez ne tudjon hozzászólni kellő intelligenciával, ezen felül bulizik és a politikáról nagyvilágról is teljesen azonos a véleményünk. Ez még a ráadás komplikáció. Nem tudom/ hiszem találok hozzá foghatót még az életemben.
2015. ápr. 24. 16:35
 15/15 anonim ***** válasza:
Ilyenkor örülök hogy nincs közöm az egyetemistákhoz,elég a közép végzettségűeket és az alattiak felsőbb tudathasadását elviselni.
2015. ápr. 25. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!