Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden férfi ilyen undoritó? Mi a vicces ebben?
Párom. 30 éves,az ember azt gondolnã hogy felnött férfi,de elég gyerekes.
Gyakran pukizik mellettem,oké ez természetes,de az nem hogy 20percig röhög rajta...
Ne értsetek félre én is szoktam,meg 2bratyó mellett nöttem fel,tehât nem vagyok egy mintadarab nö létemre,de nekem ez sokszor undoritó
Meg a haverokkal is a puki meg a wc.zés a téma.
Pl. Van olyan kollegája,akivel erröl beszélgetnek chaten...meg irogatjáj meg küldik egymásnak hogy limlyet csinál és párom percekig ezen röhög....pfff...
Plusz párim a haveroktol névnapjára kapott 1karton tejet,mert az akkora poén hogy attol sokat lehet fingani...
Istenem,minden férfi ilyen gyerekes??
Én ezekben nem találok semmi vicceset.
Az öt éves unokaöcsémnek van most olyan korszaka, hogy viccesnek találja, ha pukizik.
Amit leírtál, az szerintem egy 30 éves férfitól nem viccel, hanem infantilis viselkedés. Én legalábbis nagyon gáznak érezném, ha a párom ilyet csinálna (nyilván nem magára a szellentésre értem).
Én az ex-barátnőmmel a sz@r@'sról kezdtem el beszélgetni, nem azért mert infantilis vagyok, hanem mert vicces volt kikészíteni. :D
kb így:
"-Mindjárt jövök, most megyek szarok egy jót! :)"
"-Egészségedre! :D"
5 perc múlva
"-Figyelj má!"
"-Mi az?"
"-Hallod akkora kábelt fektettem a wc-n."
"-Jaj, már megint kezded!"
"-Komolyan ott kellet volna lenned el sem hinnéd, hogy ekkora darab kakit kipasszíroztam magamból."
"-De jó, hogy ezeket megosztod vele, mi lenne velem ezek nélkül az élmény beszámolók nélkül."
"-Amúgy be kell vallanom még valamit, de most komoly dolgot."
"-Mi az?"
"-Nagyon fontos dolog lenne az, készülj fel rá"
"-Megakarod kérni a kezem? :)"
"-Még egy kis fossal is nyakon öntöttem a végén az alkotásomat a budiban!!!"
"-Na, most mennem kell, hányni egy jót, majd még írok neked nem sokára, amikor mondjuk úgy 10 év múlva akkora már 17 év körül leszel mentálisan, szia! :)"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!