Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden férfi ilyen undoritó? Mi a vicces ebben?
Párom. 30 éves,az ember azt gondolnã hogy felnött férfi,de elég gyerekes.
Gyakran pukizik mellettem,oké ez természetes,de az nem hogy 20percig röhög rajta...
Ne értsetek félre én is szoktam,meg 2bratyó mellett nöttem fel,tehât nem vagyok egy mintadarab nö létemre,de nekem ez sokszor undoritó
Meg a haverokkal is a puki meg a wc.zés a téma.
Pl. Van olyan kollegája,akivel erröl beszélgetnek chaten...meg irogatjáj meg küldik egymásnak hogy limlyet csinál és párom percekig ezen röhög....pfff...
Plusz párim a haveroktol névnapjára kapott 1karton tejet,mert az akkora poén hogy attol sokat lehet fingani...
Istenem,minden férfi ilyen gyerekes??
Én ezekben nem találok semmi vicceset.
Bocsi, pasi vagyok
Es szerintem is vicces :-D
Ez az o dolguk, neked is van biztos olyan dolgod amit nem 100%-ig toleral a parod.
Addig orulj neki amig nem a te tarsasagodba csinalna vagy idegenek elott :)
Gyerekes.
5 éves gyerekek van ezen a szinten.
Neki vicces ha az orrom alá fingik.
Ilyenkor fapofával nézem.
Szóval ezt kb húszon pár éve kinöhette volna.
nekem sem vicces,sosem értettem.
De te sem vagy sokkal értelmesebb ide írod hogy mindenki egy idióta e mint a barátod.
Az én párom is 29 éves, ő is szokott pukizni, nem is túl gyengéden, de nem nevet rajta, hála az égnek. Sőt, eddig csak akkor nevetett rajta, mikor akkorát pukizott, hogy felriadtam tőle. De gondolom ott sem a pukin volt a hangsúly.
Szerintem kevesebb olyan érett, felnőtt férfi van, aki ezt viccesnek találja, aktívan poénkodik rajta, mint aki nem. Vagy csak az én környezetemben nem ilyenek a férfiak, de ez esetben nagyonis hálás vagyok a kialakult helyzetért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!