Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hülyeség/pitiáner dolog lenne ilyesmit kérdezni a párodtól?
Netes dolog...
Facebookon vettem észre,mikor nála voltunk,hogy az utolsó pár dolog amire rákeresett,az egyik barátnőm,a másik a környékről egy szép csaj.
A chaten legfölül mutat egy csajt,akit még előttem fűzött és volt is miatta már egy incidensünk.A másik szintén egy olyan valaki akire régebb hajtott.
Gyerekes lenne megkérdeznem,minek keresett rájuk,és szokott-e beszélni azzal a 2 csajjal?Lehet,hogy túl féltékenykedőnek fog tartani,amit nem szeretnék,de legbelül nagyon bánt.
Te megkérdeznéd?Vagy mit szólnál erre?
L
Én mint a huzat.
Ami gyanúsnak tűnik,az általában az is.
Köszi a válaszokat.
A rákeresés nem,de miért pont őket pötyögtette be,miért nézegette?Zavar,de attól félek az ilyen kérdések miatt azt fogja gondolni hogy engem már minden zavar.
Meg az a 2 csaj akire hajtott mit keres a chat elején...
Egy kapcsolat alapja az őszinteség. Mindkét oldalról.
Ha nem mered megkérdezni, akkor ez nincs meg köztetek. Akkor meg minek vagytok együtt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!