Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mértéktelenül megaláztam egy lányt, úgy, hogy azóta napok óta sír, és nem mozdul ki sehonnan, jól tettem?
Valamikor, régebben, én is udvaroltam neki, persze nem jött össze, ahogy senkinek sem. Évek óta nem volt senkije, mindenkit csak aláz, úgy bánik másokkal, mint a szrral.
A legutóbbi alkalommal a szemem előtt alázott meg egy elég béna srácot, úgyhogy úgy gondoltam, hogy akkor miért ne? És ott, a tömeg előtt, úgy porig aláztam (és nem káromkodással, szitkozódással, hanem azzal, akit mindenki tud, de sosem mondott ki, tényekkel, érvekkel, amik szíven találták), hogy sírva rohant el.
Azóta, elvileg, csak be-bejár a suliba, senkivel sem beszél, elég lelkiismeretfurdalásom van, mert nem szeretek megbántani másokat, sem megalázni, de... Úgy éreztem, hogy ez már kellett.
Jól tettem?
18.: Nem fogok megalázkodni. Ha nekem van igazam, akkor nem fogom csak azért is elrontani a dolgokat, mert szerinte úgy helyes.
Ha meg méltatlan a helyzet, akkor keresek másik munkahelyet. Miért, te egyszerűen csak megalázkodsz másoknak?
...és mielőtt beszólnál, hogy ez Magyarország, nekem olyan diplomám lesz, amivel egy-kettőre el lehet helyezkedni, hiszen nagyon keresett, de ha mégse, akkor ott van külföld, mint lehetőség.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!