Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mértéktelenül megaláztam egy lányt, úgy, hogy azóta napok óta sír, és nem mozdul ki sehonnan, jól tettem?
Valamikor, régebben, én is udvaroltam neki, persze nem jött össze, ahogy senkinek sem. Évek óta nem volt senkije, mindenkit csak aláz, úgy bánik másokkal, mint a szrral.
A legutóbbi alkalommal a szemem előtt alázott meg egy elég béna srácot, úgyhogy úgy gondoltam, hogy akkor miért ne? És ott, a tömeg előtt, úgy porig aláztam (és nem káromkodással, szitkozódással, hanem azzal, akit mindenki tud, de sosem mondott ki, tényekkel, érvekkel, amik szíven találták), hogy sírva rohant el.
Azóta, elvileg, csak be-bejár a suliba, senkivel sem beszél, elég lelkiismeretfurdalásom van, mert nem szeretek megbántani másokat, sem megalázni, de... Úgy éreztem, hogy ez már kellett.
Jól tettem?
Ha napok után sem javul a helyzet, akkor próbáld meg vele komolyan megbeszélni, hogy igazából azt tetted, amit ő szokott, hogy megmutasd neki, másoknak mennyire fáj az ő bunkósága. Még ha nem is tetszik a srác, vagy az ajándék, akkor sem nevezem szánalmasnak azt, aki időt fektetett abba, hogy boldoggá tegyen engem.
Mondhatják, hogy lesüllyedtél a szintjére, és valamilyen szinten igaz is, de az 'okos enged, szamár szenved' elv közel sem működik olyan jól, ahogyan azt egyesek gondolják. Csak az tud érvényesülni az életben, aki kiáll az igazáért/a másik hülyesége ellen. Az ilyen bunkóknak pedig igen is muszáj letörni a szarvát, mert maguktól BIZTOS, hogy nem fogják magukat észrevenni.
Szerintem nagyon is jól tetted, hogy nem hagytad rá, hogy mindenkit megalázzon, most talán elgondolkozik a dolgon! Ha pedig ezután is ugyanilyen alpári köcsög marad, akkor pláne, hogy megérdemelte.
19/L
Baromira életszerű helyzet.
Ha véletlenül mégis igaz, mindketten az emberiség díszpéldányai vagytok, gratulálok! :D
19. nem fog megjönni az önbizalma, de legközelebb legalább nem vesz hülye p1csáknak ajándékot.
Ez a hülye p1csa meg lehet, hogy meggondolja, hogy alázzon-e másokat.
(Az önbizalmát majd az igazi pszichológusok helyreállítják, én nem vagyok az, nem is célom, hogy az legyek, csak arra szerettem volna felhívni a figyelmet, hogy az élet szar.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!