Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek is megaláztam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is megaláztam ezzel a barátomat?

Figyelt kérdés

Nagyon régóta (több éve) szeretne venni magának egy laptopot, de nincs pénze rá, tanul, és csak annyi keresete van amit a gyakorlati helyén kap (ez nem sok). A szüleitől se kap pénzt rá, mert nem valami tehetős a családja, sőt. Én felajánlottam neki, hogy besegítek a laptopba, tényleg szívesen tenném, a mi családunk több mindent megengedhet magának, mint az övé, és nekem most épp van pénzem. Erre az volt a reakciója hogy hát ez neki annyira megalázó és hogy nem fogadja el, és utána egész nap tök furcsán viselkedett velem, mintha tényleg szándékosan megaláztam volna, vagy ilyesmi.

Szerintetek is hiba volt amit tettem?

2012. jan. 18. 10:42
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
szerintem nem
2012. jan. 18. 10:43
 2/20 anonim ***** válasza:

Sztem nem. Nálunk nem megy ilyen gyerekes viselkedés. Lassan 2 éve vagyunk együtt, én otthonról kapok szüleimtől pénzt, párom pedig 4-5 éve dolgozik. Most pl hó vége van, sok a számla, most én fogok neki adni, van amikor én szorulok rá, és ő segít egy kicsivel. Mindig összedobjuk amink van, de persze ezt már korábban átbeszéltük. A ktg-eket is együtt vállaljuk... szóval ha hosszabb ideje vagytok együtt, sztem ezen nem fennakadnia kéne, hanem megbeszélni. Hogy neki ez kényelmetlen, vagy szeretne ő maga megdolgozni érte, vagy ilyesmi.... Szerintem.

22/L

2012. jan. 18. 10:45
 3/20 anonim ***** válasza:
Szerintem kedves ötlet volt, hogy felajánlottad. A férfiak alapból büszkék, így várható volt hogy nem fogadja el, de ettől még nem tudom miért kellett így viselkednie, hiszen nem tettél rosszat, csak segíteni akartál :) Emiatt ne érezd rosszul magad, nem benned van a hiba. 21/F
2012. jan. 18. 10:45
 4/20 Nazira ***** válasza:
100%
Nem volt hiba, rendes tőled. A férfiak nem szeretik elfogadni a nő pénzét mert attól úgy érzik mintha semmik lennének nem tudnak elérni semmit, ami hülyeség.
2012. jan. 18. 10:47
 5/20 anonim ***** válasza:

Nem te aláztad meg,hanem a párodnak volt megalázó a helyzet.

A legtöbb férfi egyszerűen képtelen elfogadni a párjától az anyagi segítséget,és megalázónak érzik a lehetőségét is.

Ők még úgy vannak kódolva,hogy ők lesznek a családfenntartók,és az ő kötelességük,hogy a barátnőjüket,feleségüket anyagilag támogassák,és nem fordítva..

Figyelj arra,hogy ha együtt maradtok éveken át,hogy ez az érzés kicsit tompuljon,mert később lesznek még gondok vele..(az én férjem is ilyen volt,és a végén már az is megalázó volt neki,hogy én többet kerestem mint ő..)

2012. jan. 18. 10:54
 6/20 anonim ***** válasza:

Én pasi vagyok, ezért meg tudom érteni a párodat, most gondolj bele, neki nincs anyi mint neked, amiből azt érezheti, hogy nem képes egyedül el érni amit akar, ráadásul egy lány segítségére szorul.Én is vissza utasítottam volna a helyében a dolgot.Gondolom most meg van bántva,nem te, hanem az, hogy egyedül képtelen el érni azt, amit akar,és ez fájhat neki, és ezért "furcsán" viselkedik.

(én nem tettem volna ezt, én mentem volna diákmunkára, vagy akármi,élelmes srác vagyok,de nem mindenki az)

2012. jan. 18. 10:57
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
én a helyedben vennék neki egy használt laptopot szülinapra, évfordulóra stb.. az "nem olyan nagy érték", ráadásul alkalom, meg minden. ha esetleg így is sértőnek találja, mond neki, hogy ez két évnyi karácsonyi ajándék :D kedves vagy, hogy felajánlottad és ha megteheted, miért ne vennél neki? biztos vagyok benne, hogy Te is sok mindent kapsz tőle (nem feltétlenül materiális dolgot/dolgokat) világíts rá erre. Mellesleg-remélem-lesz egy egész élete, hogy megköszönje.: )
2012. jan. 18. 10:58
 8/20 BlackSword ***** válasza:
Aha... Most belegázoltál az önbecsülésébe...
2012. jan. 18. 10:58
 9/20 anonim ***** válasza:
férfiak...majd túllép rajta. remélem, hogy ez lesz a legnagyobb gondja az életben :)
2012. jan. 18. 11:02
 10/20 anonim ***** válasza:

Az ajándék nagysága miatt belegázoltál az önbecsülésébe.Nehéz a te szüleid előtt elismerni, hogy csóróbb, mint ők. Kedves tőled, de legközelebb beszéljétek meg, hogy együtt gyűjtötök esetleg egy használtra.

Van aki simán belemegy és elfogadja. Nekem is zavaró lenne.

Amikor a csajokat kitartottnak vélitek akkor jönnek a ribizések. Ezt egy fiú nehezen tűri. Mondom egy FIÚ.

2012. jan. 18. 11:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!