Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek is megaláztam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is megaláztam ezzel a barátomat?

Figyelt kérdés

Nagyon régóta (több éve) szeretne venni magának egy laptopot, de nincs pénze rá, tanul, és csak annyi keresete van amit a gyakorlati helyén kap (ez nem sok). A szüleitől se kap pénzt rá, mert nem valami tehetős a családja, sőt. Én felajánlottam neki, hogy besegítek a laptopba, tényleg szívesen tenném, a mi családunk több mindent megengedhet magának, mint az övé, és nekem most épp van pénzem. Erre az volt a reakciója hogy hát ez neki annyira megalázó és hogy nem fogadja el, és utána egész nap tök furcsán viselkedett velem, mintha tényleg szándékosan megaláztam volna, vagy ilyesmi.

Szerintetek is hiba volt amit tettem?

2012. jan. 18. 10:42
1 2
 11/20 AncsiPancsy ***** válasza:
szia! egyáltalán nem aláztad meg, bár neki lehetett megalázó a helyzet. lepd meg valamilyen alkalom alkalmával egy laptoppal, biztos fog neki örülni, mert nem csak úgy adtad neki és besegítettél. beszéljétek meg a dolgot, hogy nem kell kellemetlenül éreznie magát emiatt, hogy segíteni próbálsz neki, hisz összetartoztok, szeretitek egymást - gondolom ezért vagytok több éve együtt -, és segíteni akartok egymásnak...és ha te így tudsz, fogadja el. biztos megérti a dolgot, ha nem túl önfejű...a lényeg az, hogy ne érezd magad rosszul, te nem hibáztál, csak jót akartál!
2012. jan. 18. 11:09
 12/20 anonim ***** válasza:

Nem aláztad meg,csak ő ilyen büszke.Jobb mintha olyan lenne aki lehúz téged pénzzel mint néhány férfi a barátnőjét.

Ez nem a te hibád volt te csak jót akartál.

2012. jan. 18. 11:16
 13/20 BlackSword ***** válasza:

Tényleg beszélj vele, de ez az akkor is megveszem neked a hátad mögött nem megoldás... Egy férfi sem veszi jó néven, ha el akarják tartani, sem pedig ha átverik... Ráadásul a sikerélményét veszed el azzal, ha most megveszed neki...

Erről a nagy jót akarásról eszembe is jut egy dal... Ugyan nem a zenei max, de még is van benne valami:

http://www.youtube.com/watch?v=wWpGmA2RaIM

2012. jan. 18. 11:17
 14/20 anonim ***** válasza:
A szülei támogatásától is megalázva érezné magát?
2012. jan. 18. 11:25
 15/20 A kérdező kommentje:
attól nem
2012. jan. 18. 11:29
 16/20 anonim ***** válasza:
52%
Csak mert te nő vagy, nem segíthetsz? Akkor ki sért meg kit?
2012. jan. 18. 11:32
 17/20 pqpqpq ***** válasza:

en is egy uj laptopra vagyok

nekem megveheted nem haragszok meg :)

2012. jan. 18. 14:48
 18/20 anonim ***** válasza:

Mennyi hülye jár ide! Még jó hogy megaláztad. Gyakorlati hely: szakmunkás srác, 1x ezer forintos gyakorlati helyes fizuval. 17 éves lehet. A csaj is max. ennyi lehet, de inkább fiatalabb. És apuci pénzéből venne a pasijának laptopot............. Az eszem megáll, hogy annyi agyad sincs sem neked sem az itt hozzászólóknak, hogy a srácnak nem annyiból áll, hogy elböffenti magát a szüleinek...

ÉS EZ NEKI MEGALÁZÓ!

Már alapból az is megalázó lehet neki, hogy te gazdagabb vagy. Tudod, ezek alapvető társadalmi különbségek!

2012. jan. 19. 22:23
 19/20 A kérdező kommentje:
21 éves, én meg 20. és nem apuci pénzéből, hanem 2 évnyi tanulmányi ösztöndíjból összespórolt pénzből te 41 %-os PARASZT
2012. jan. 19. 23:17
 20/20 A kérdező kommentje:
bocsi a hangnemért, csak nem vagyok túl jó idegállapotban most. tisztában vagyok hogy nem annyi, hogy elböffenti magát a szüleinek, nem is írtam ilyet sehol... épp ezért akartam neki segíteni, és attól hogy a mi családunknak jobban megy (NEM jól, csak jobban), még saját pénzemből segítettem volna neki.
2012. jan. 19. 23:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!