Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most nagyon megaláztam magam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most nagyon megaláztam magam?

Figyelt kérdés

Hétvégén szakitottam a barátommal,mert azt éreztem h ő nem szeret és csak én eröltetem kettőnk között a dolgokat. Való szinűleg igazam volt mert ő ezt ennyiben hagyta.

Én nagyon szeretem őt,fáj h ő már engem nem. Ma hajnalba nagyon ki voltam csak sirtam,telefonrol facebookoztam és barátnőmnek akartam irni de magam sem tudom h de véletlenül nem neki küldtem el hanem a volt barátomnak. Megválaszolatlan kérdések sorát zuditottam barátnőmre,mint pl miért nem vagyok elég jó,miért nem szeret,miért hagyja ennyiben ha azt mobdja neki sem jobb ez igy... Csak miután elküldtem akkor láttam h nem barátnőmnek irtam... :S

nem akartam h tudja h engem ennyire megvisel az egész... :( úgy érzem ez egy szánalmas könyörgésnek tünik... Pedig nem akartam ezt.

2013. márc. 5. 09:12
 1/6 anonim ***** válasza:
írjad neki hogy nem nem neki akartad ennyi :)
2013. márc. 5. 09:15
 2/6 anonim ***** válasza:
szerintem nem árt ha ö is tud rola h mennyire szenvedsz...
2013. márc. 5. 09:17
 3/6 A kérdező kommentje:

Irtam egyből nem neki akartam... De félek h ezt csak könyörgésnek fogja hinni és nem hiszi h véletlenül küldzem neki.

Lehet h nem árt ha tudja,de nem változtat azon h nem alar velem lenni mert már nem szeret... :(

2013. márc. 5. 09:20
 4/6 anonim ***** válasza:

ezt így ahogy vagy hagyd, nem kell tovább magyarázni neki

most már ő is tudja és kész N

2013. márc. 5. 09:24
 5/6 Lilith1994 ***** válasza:
Legalább tudja mit érzel... Nem kell ezen idegeskedni. Szerintem nem kell annyira büszkének lenni, az a férfiak dolga. Ha szenvedsz és mióta akkor nem baj ha tudja mert akkor legalább talán változnak a dolgok.
2013. márc. 5. 09:25
 6/6 anonim ***** válasza:

Szerintem engedd el ezt a dolgot, már nem hiszem,h sokat számitana.

Amúgy nekem is volt ilyen, vagyis hasonló. Együtt voltam az akkori barátommal, de elhanyagolt, egyértelmü jelei voltak,h nem is szeret igazán, és megismerkedtem valakivel, akivel iszonyat jól elvoltam, smseztünk, beszélgettünk. Véletlenül neki küldtem az új srácnak szánt smseket:) Elöször tök ciki volt, nem igy akartam a tudtára adni,h ennél többre van szükségem mint amit töle kaptam. Késöbb már abszolut nem érdekelt, örültem,h le tudtam zárni az akkori kapcsolatom.

Bocs,h elmentem másfelé:)

2013. márc. 5. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!