Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annyira rosszul érzem magam amiatt ahogy a szerelmem velem bánt. Hogyan tehetném túl magam rajt?
Nagyon "egyszerűen"...
Te mindent megtettél érte feltételezem.
így nem Te veszítettél, hanem ő...
Ez nem így van, lehet csak hirtelen felindulásból mondta ezt.:)
Énis szoktam, hamár rohadtul elegem van a helyzetből. Tudod ez egy emberi reakció, attól még nem kell, biztos voltak szép emlékeid, hidd el neki is azok voltak... :)
keress valamit amivel lekötöd magad és gondolataidat
pl sport
"Tudod ez egy emberi reakció, attól még nem kell, biztos voltak szép emlékeid, hidd el neki is azok voltak... :)"
ezt a magukat embernek nevező, állati szinten lévő véglények mondják.
egy Ember nem tapossa meg méltóságában ennyire a másikat.
egyszerűen teheted rajta túl magad: keresel egy normális pasit, aki nem mond ilyeneket.
hirtelen felindulásból Sem.
"ezt a magukat embernek nevező, állati szinten lévő véglények mondják.
egy Ember nem tapossa meg méltóságában ennyire a másikat.
egyszerűen teheted rajta túl magad: keresel egy normális pasit, aki nem mond ilyeneket.
hirtelen felindulásból Sem."
Rosszúl értelmeztél, ez az a helyzet amikor már nem tudsz kilépni a kapcsolatból, és valami olyat mondasz amitől majd csalódni fog benned.
Persze sokkal egyszerübben lerendezhettem volna az egészet egy annyival, hogy : "Nem érzem a kezdeti fellángolást, ami az elején volt, és fiatal vagyok ahhoz, hogy összekössem magam veled továbbra is. De emlékedet szívemben őrzöm, mert kedves volt számomra."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!