Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hiszi azt és miért, hogy az ő ex-e nem fog nála jobbat találni?
Az én exem nálam jobbat talált. A kacsolatunk végén nem szerettem, csak naiv kislány voltam és nem tudtam, hogy kell szakítani (18 évesen jöttem össze vele, ő volt az 1. barátom)
A mostani párom exe viszont nem talált a pasimnál jobbat. 4 éve szakítottak, a csaj azóta egy normális pasit nem szedett össze és van, hogy (pl itt, gyakorin, vagy fbon a közös ismiknek) siránkozik utána.
Csak az a vonat elment :D megvolt a lehetősége és nagyon csúnyán elcseszte. Kihasználta, érzelmileg zsarolta, zsarnokoskodott, néha "szakított vele" 1-1 hétre, hogy legálisan kválkodhasson/megcsalhassa..aztán visszakönyörögte magát stb....ezt a fiúk, férfiak nem bírják sokáig :D Párom is röhög a 4 évvel ezelőtti önmagán, hogy hogyan lehetett olyan mazo, hogy csaknem másfél évig elviselte azt a libát.
#11: ez már a ló túloldala, ennyire kishitű ne legyél már!
én is valahogy úgy vagyok, mint valaki korábban, hogy nálam akkor megszűnt a többi nő, és csak ő volt, amit nem tudok elképzelni más férfinál a mai világban, ezért gondolom azt, amit a kérdésben tettem fel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!