Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hiszi azt és miért, hogy az ő ex-e nem fog nála jobbat találni?
én, bepasizott, csaj ismerőstől kértem a pasiról véleményt :D
azt mondta fényévekkel jobb vagyok :D
Szerintem csak magányos volt exem és belemenekült a kapcsolatba.
Jóban vagyok vele, de ahogy tálalta a dolgot mikor rákérdeztem nem vettem ki a szavaiból a húde oda meg visszavagyok érte
Hát :D amióta nincs velem...eléggé elfajult állattá vált...páva lett...
az is csak 15 éveseket tud ki fogni :'D én ezt tartom szégyennek :D
Mi mondjuk újra osszejottunk, de két honapra szakítottunk, és akkor csak egy taknyos kislányt tudott kifogni, tehát buta volt mint a s.eggem, meg még mellé ri.banc is, 15 éves korára megkurtak vagy hárman . A másik jany akivel osszejott, ilyeneket mondott magáról a barátomnak,hogy ő egy buliban öt pasival smarol de ez nem ri.ancos, mert hát nem feküdt le velük(mellesleg 16 évesen :D).
Én normálisnak tartom magam, persze nem én vagyok a legszebb, legokosabb de szerintem egy kapcsolatban nagyon korrekt vagyok, emellett vicces, jofej, nagyon empatikus is, persze néha iszonyatosan hisztis, de a fiú barátaim (akik a barátomnak is a legjobb barátai) azt mondják, ők is ilyen barátnot szeretnének :) külsőre egyébként elég megoszto vagyok, színes haj, ritka piercing, sok-sok tetoválás, dehat ez ízlés kérdése :)
Egyébként biztos vagyok benne,hogy a barátom talalhatna jobbat, de biztos csak hosszu-hosszu keresgélés után:-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!