Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit csináljak? Túlzásba estem?
A barátommal minap összevesztünk.
Vagyis nagyon mérges lettem rá, és teljesen bepánikoltam, és kisebb csalódás ért.
Ő 19 éves, már nem szűz, én 17 éves lány vagyok és még szűz, de én sokkal többet tudok a szexről mint Ő.
És teljesen elment e kedvem attól, hogy egy ilyen sárccal bármilyen nemi dolgot csináljak... hogy csak a nagyon alapokat tudja.
Mondtam neki tegnap kiabálva, hogy menjen vissza általánosba felvilágositásra, és hogy annyi az agya mint egy 5 évesnek, és hogy ennyit a nagy tapasztalt srácokról.
Egyszerűen félek, hogy nekem kell mindenre figyelni, és ha valami baj lesz, én leszek a hibás mert Ő arról nem is is tudott semmit, csak én, ez meg ez mivel jár.
Azthittem, hogy egy nem szűz pasi vezeti a szűz lányt, de basszus... ez olyan kiábránditó, és béna helyzet.
"Nem a fiúnak kell védekeznie,hanem a nőnek."
???????????????????????????????
A védekezés mindkét fél dolga, nem csak a nőé, azért mert ő eshet teherbe.
De jó, hogy nem hozott veled össze a sors!
Ez tényleg baromi gáz. De ha ennyire agyatlanul hülye, akkor hogyhogy ezt még nem vetted rajta észre?
Am. grat, hogy így állsz a dolgkozhoz, legalább te nem vagy egy felelőtlen hülye :)
20f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!