Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most mit csináljak? Túlzásba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit csináljak? Túlzásba estem?

Figyelt kérdés

A barátommal minap összevesztünk.

Vagyis nagyon mérges lettem rá, és teljesen bepánikoltam, és kisebb csalódás ért.

Ő 19 éves, már nem szűz, én 17 éves lány vagyok és még szűz, de én sokkal többet tudok a szexről mint Ő.

És teljesen elment e kedvem attól, hogy egy ilyen sárccal bármilyen nemi dolgot csináljak... hogy csak a nagyon alapokat tudja.

Mondtam neki tegnap kiabálva, hogy menjen vissza általánosba felvilágositásra, és hogy annyi az agya mint egy 5 évesnek, és hogy ennyit a nagy tapasztalt srácokról.

Egyszerűen félek, hogy nekem kell mindenre figyelni, és ha valami baj lesz, én leszek a hibás mert Ő arról nem is is tudott semmit, csak én, ez meg ez mivel jár.

Azthittem, hogy egy nem szűz pasi vezeti a szűz lányt, de basszus... ez olyan kiábránditó, és béna helyzet.

2010. febr. 21. 10:30
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%
Ha te mar ennyitol is kiakadsz,hogy a fiu nem tudta ezeket a dolgokat,legalabb te tudod.Nem a fiunak kell vedekeznie,hanem a nonek,mert elsosorban a no kerulhet bajba!A masik honnan tudhatod,hogy milyen a sex vele,amikor nem is élted meg,vagy nem az érzelmekbol itélsz,hanem egyszeru dolgok miatt itélkezel!
2010. febr. 21. 10:46
 12/18 anonim ***** válasza:

"Nem a fiúnak kell védekeznie,hanem a nőnek."

???????????????????????????????

A védekezés mindkét fél dolga, nem csak a nőé, azért mert ő eshet teherbe.

De jó, hogy nem hozott veled össze a sors!

2010. febr. 21. 10:53
 13/18 Szupermókus ***** válasza:
0%
Te is hülye vagy, meg a srác is :D
2010. febr. 21. 11:08
 14/18 anonim ***** válasza:
Szerintem terhes vagy.
2010. febr. 21. 11:17
 15/18 anonim ***** válasza:

Ez tényleg baromi gáz. De ha ennyire agyatlanul hülye, akkor hogyhogy ezt még nem vetted rajta észre?

Am. grat, hogy így állsz a dolgkozhoz, legalább te nem vagy egy felelőtlen hülye :)

20f

2010. febr. 21. 11:31
 16/18 anonim ***** válasza:
bizony vannak nagyon hülyék.. olyat hallottam, hogy a pasi nem húzott fel gumit és elment a csajban majd a csaj kiakadt h mér csinálta ezt, és a pasi mondta hogy aszitte h szed gyógyszert:D .. am nem estél túlzásba
2010. febr. 21. 13:39
 17/18 A kérdező kommentje:
de mit csináljak a sráccal? ugyértem nem akarok emiatt szakítani, mert szeretem és jól megvagyunk. És mondta, hogy tudja, hogy hülye, de pótolja a hiányosságait, és egyre többet olvas ezek után.
2010. febr. 21. 14:02
 18/18 anonim ***** válasza:
akkor elvileg minden ok lesz ha betartja és türelmes vagy. vagy világosítsd fel..
2010. febr. 21. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!