Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek nagy probléma lenne, ha a párotok nem rendelkezne Facebookkal?
én olyan nőt is találtam aki meg azon akadt ki hogy van egy másik emailcimem is.
szóval nagy az isten állatkertje.
ja és nem 20 éve volt az a másik emailcimem, sőt nem is 21 éve, és még csak nem is 22 éve hanem kb. 5 éve.
Ó,te jószagú....
Na nekem pont az ilyen agyamentek miatt nincs, akik még azt is megosztják, hogy mikor mennek WC-re.régen volt iwiw-em, de azt is azért hagytam, mert a sok okos arra használta,hogy azon élje az életét,én meg nem voltam rá kíváncsi, hogy a nap 24 órájában mit csinál. A Facebook -on meg még agyamentebbek van. Te vagy az élő példa. Ja,és képzeld, 11 éve élek párkapcsolatban, páromnak van, mert tesója külföldön dolgozik,így kb.heti egyszer azon keresztül beszélnek, és még nem jutott eszébe, hogy dobjon azért mert nekem nincs, ellenben én elgondolkodnék rajta, ha ő is mindig azt nyomná, hogy valami nem stimmel. Amúgy úgy mellesleg hadd kérdezzem meg, hogy te mennyi idős vagy?
Fúúúj! Nincs facebookja?!? Én azonnal megszakítanék vele minden kapcsolatot.
(*csak vicceltem) sms, telefon, email...
:D az szep. én 19 éves lány vagyok. de komolyan hiányzik a játszótér. az ilyenek miatt nincs semmi odakint. bevagy zárva öcsi?:DDD nemtudom te hogy nőttél fel? nem volt kirakód meg nem fogócskáztál, bújócskáztál?
gondolkozz már.. örülj h van kapcsolatod ha ilyen a "felfogásod...":DDDDnem h még azon rágódj h nincs fent.
Úgy érzem ez egy pozitív dolog. Semmi értelme nincs az egésznek.
Van olyan ember, aki nagyon szereti a barátnőjét, minden tökéletes a kapcsolatukban, és csak azért szakít a barátnőjével,mert nincs fent face-n???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!