Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nektek nagy probléma lenne,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek nagy probléma lenne, ha a párotok nem rendelkezne Facebookkal?

Figyelt kérdés
Ha nincs otthon, hogy tartanátok a kapcsolatot egymással? Nem gond ez a mai világban, ha valaki facebook nélkül él? Kapcsolatban lennétek egyáltalán egy ilyen emberrel?
2015. ápr. 16. 23:18
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
93%

"20 éve még nem létezett internet "

Dehogynem volt. Az elso email-cimemet 21 eve kaptam, es akkor mar par eve ment a privat hasznalat is.

Amugy en azzal nem elnek egyutt aki a facebookon eli az eletet es minden xart kiposztol.

2015. ápr. 16. 23:44
 12/31 anonim ***** válasza:

"unfollow"

Hű bameg, ez olyan szó, mint a májkroszoftos unhide?

2015. ápr. 16. 23:45
 13/31 anonim ***** válasza:
Böszme Feri, nekem angolra van állítva az FB, és ez a neve.
2015. ápr. 16. 23:51
 14/31 anonim ***** válasza:
58%

1972-ben megszületett az első e-mail program. 1974-ben jelent meg először az „internet” kifejezés.

A széles tömegek számára is elérhető internetről az 1990-es évek eleje-közepe óta beszélhetünk, azaz 20 éve.

Csak sok kis 20 éves azt hiszi, hogy születése előtt dinoszauruszok járkáklak a Váci utcán.

2015. ápr. 16. 23:54
 15/31 anonim ***** válasza:

Viber és annyi:) Engem is idegesítenek azok, akik minden hülyeséget megosztanak.

OFF:

Igen, de 1990 nem 20 éve volt, hanem 25:D Hülye példa, de egy sorozatot néztem nem rég, 1996os és abban már szerepelt, hogy chaten ismerkedtek meg egymással a szereplők meg bescanneltek könyveket. 98-99 környékén pedig már nekünk is volt betárcsázós netünk, pedig ez csak Magyarország.

2015. ápr. 17. 00:05
 16/31 anonim ***** válasza:

Ha a páromnak nem lenne facebookja, akkor felborulna a téridő-kontinuum, és megsemmisülne a világegyetem! Vagy szerencsésebb esetben csak a mi galaxisunk semmisülne meg.

Na de tényleg, ugye ez a kérdés nem komoly?

2015. ápr. 17. 00:06
 17/31 anonim ***** válasza:

11-es és 14-es hozzászólónak:

Lehet, hogy én emlékszem rosszul, és nem húsz éve, hanem 21 vagy 22 éve vált közhasználatúvá az internet.

DE A LÉNYEGEN EZ NEM VÁLTOZTAT!

39/F

2015. ápr. 17. 00:14
 18/31 anonim ***** válasza:

Már írtam korábban, de még eszembe jutott valami.

A párom fizikai munkát végez, egy telefont még fel tud venni, ha extrém fontos dologról van szó, de azért dolgoznia kell, nem tud netezgetni, csak mert eszembe jut... Vannak munkák, ahol konkrétan összpontosítani kell órákon át vagy ilyesmi, az sem tud netezni, amikor akar. Nem mindenki ül irodában, kevés munkával... Amíg a párom szervereket felügyelt, rengeteget írogattunk a saját fórumunkon, aminek az alapján én hoztam össze egy este, fejlesztgettem és minden aranyos smiley-t odahordtam... :D Elvoltunk.

De nem muszáj napi órákat beszélni. Szinte soha nem hívom fel, akkor is tipikusan 25 másodpercre. Inkább személyesen. Csomót látom, nem tudom, miért hívogassam pont, amikor nem vagyunk együtt...

2015. ápr. 17. 00:19
 19/31 anonim ***** válasza:

Ha jól számolom, 20 és fél éve lettem egyetemista. Net határozottan volt, folyton a gépteremben lógtam. Fórumok nem voltak még, a vicceket is naponta kaptam emailben, HIX Móka, keresésre gopher vagy mi... Szöveges terminálok, zöld alapon élénkzöld betűk, de volt egy élénkebb verzió is, a linkek azzal voltak megjelenítve a nagyon kevés weboldalon (a nethez férő ifjak csináltak kis bemutatkozó oldalakat :D)... Email pláne volt már, az nem olyan friss dolog. Később játszottam a neten, szöveges szerepjátékokkal... Jó volt. S egész más világ, mint most.

Ha öregebb lennék, tudnám mi a mérnöki pult és lyukszalagot használtam volna, de így a Netet kaptam el programozóhallgatóként :)

2015. ápr. 17. 00:26
 20/31 anonim ***** válasza:

Mindenkinek, Aki ezen a "20 éven" lovagol:

Ha 1 vagy 2 évvel korábban terjedt el az internet, az 9-es válaszomban leírtak LÉNYEGÉT mennyiben érinti?

2015. ápr. 17. 00:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!