Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell a drog miatt elítélni a barátomat? Miért változtat ez bármin is?

Figyelt kérdés

7 hónapja együtt vagyunk, nekem ez az első párkapcsolatom.

A szüleim eddig nagyon szerették a barátomat, 2 hónap után "engedték", hogy együtt aludjunk, mentem vele wellnessezni, együtt voltunk síelni is. Szóval jól kijöttek egymással.

Erre tegnap az egyik barátnőm elszólta magát anya előtt, hogy a barátomnak drogproblémái voltak és elég keményen bulizott.

Ez tényleg így volt, de ez részben a családi körülményeinek is köszönhető (csak a pénzt kapta a szüleitől, azt csinált mindig is, amit akart, korlátok nélkül). Sosem volt állandó személy az életében.

Aztán tavaly elkapták, volt elvonón és azóta nem került ilyen dolgot közelébe, rendőrségi ügy sem lett ebből.

De anyáék eléggé kibuktak és kb. azt akarják, hogy ne találkozzunk, mert milyen rossz hatással van rám.

Hónapokig azt hallgattam, hogy milyen jó, hogy együtt vagyunk, mennyit változtam. Most, hogy ez kiderült, csak rosszakat mondanak róla.

2015. ápr. 16. 21:03
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Füvezett.

Nem tudom, hogy hányszor egy héten, de most teljesen tiszta.

2015. ápr. 16. 21:57
 12/19 anonim ***** válasza:
5%
Én is ki lennék akadva. Nem tudom mit használt de a drog rettenet káros, és nem csak egy emberre hanem annak a környezetére is. Munkám miatt találkozom velük időnként. Leszokni nem lehet róla, tiszta lehet valaki egy darabig, de a többség lelki válság esetén újra hozzányúl.
2015. ápr. 16. 21:59
 13/19 anonim ***** válasza:
" családi körülményeinek is köszönhető....pénzt kapta a szüleitől, azt csinált mindig is, amit akart, korlátok nélkül " Szerintem nem igazán érted mikor szokás azt a bizonyos családi körülményes kifogást mondani...(igen mert ez csak kifogás, mindenki maga dönt)
2015. ápr. 16. 22:24
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Érthető a szüleid viselkedése, viszont a hisztérikus eltiltás sem jó megoldás. Mármint, pl. Whitney Houstont is az állitólagosan tiszta Brown vette rá a drogozásra. A szüleid valószinűleg azért mondják ezt, mert más korban nőttek fel, akkoriban még az alkoholra is rosszallással tekintettek, nemhogy pl. a marihuánára. A heroinról és az ahhoz hasonlókról már ne is beszéljünk.
2015. ápr. 16. 22:28
 15/19 anonim ***** válasza:
0%
Azt, hogy lepj tul rajta, ugy ertem, hogy keress valaki olyat, aki nem szivta meg szet az agyat es nem is fogja. Meg ugy is ertem, hogy keress valaki olyat, akit a szulei arra tanitottak, hogy amit elerhet az ember, azert tenni kell es nem csak a markat tartani a szuloknek. Rosszul neveltek es ez sajnos kesobb vissza fog koszonni a kapcsolatotokban. A fu sem jatek, hidd el. A barati koromben vannak olyanok, akik rendszeresen fuveznek. Probaljak ritkabban hasznalni, de egyszeruen keptelenek egy hetveget ugy eltolteni, hogy ne szivjanak be, mert mar ugy erzik, hogy csak attol tudnak rohogni es ellazulni. Nem vicces es nem meno dolog egyaltalan. Teljesen igazuk van a szuleidnek, hogy feltenek tole. Nem azert, mert teged is raszoktat, vagy mert a futol kifordulna onmagabol az ember, mert egy light-os drog, en talan nem is neveznem a fuveseket drogosnak, de attol fuggetlenul egy veszelyes szokas. Veszelyes, mert a drogozas elso lepcsofoka, ha nem vigyaz az ember.
2015. ápr. 16. 22:30
 16/19 A kérdező kommentje:
Nem fogok vele szakítani emiatt.
2015. ápr. 16. 22:33
 17/19 anonim ***** válasza:
30%
Ui: Utolsó előtti válaszadó vagyok. Nem olvastam végig a kommenteket. Komolyan, füvezett? Emiatt elitélik a szüleid? Akkor igazam volt, valószinűleg a bigottság miatt itélték el. Mármint, a fűvel kb. egyenlő arányú drog a valeriánás tea.
2015. ápr. 16. 22:36
 18/19 anonim ***** válasza:
30%

Amiről pedig a 15-ös beszél, az a kapudrog-elmélet, amit rengetegszer megcáfoltak már, az egész kb. olyan, mint a vegán étkezés...

Nem vagyok drogpárti(sőt, szerintem még a koffeintartalmat is jobban kéne korlátozni a kávékban), de azért ha a szüleid elitélik, mert lebukott a füvezéssel, akkor szerintem megmondhatod nekik, hogy nézzenek magukba, mert gondolom nem egyszer fogyasztottak ők is alkoholt...

2015. ápr. 16. 22:39
 19/19 anonim ***** válasza:
Én speciel nem hiszek a "csak" füvezett sztoriban itt.
2015. ápr. 16. 23:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!