Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell a drog miatt elítélni a barátomat? Miért változtat ez bármin is?
7 hónapja együtt vagyunk, nekem ez az első párkapcsolatom.
A szüleim eddig nagyon szerették a barátomat, 2 hónap után "engedték", hogy együtt aludjunk, mentem vele wellnessezni, együtt voltunk síelni is. Szóval jól kijöttek egymással.
Erre tegnap az egyik barátnőm elszólta magát anya előtt, hogy a barátomnak drogproblémái voltak és elég keményen bulizott.
Ez tényleg így volt, de ez részben a családi körülményeinek is köszönhető (csak a pénzt kapta a szüleitől, azt csinált mindig is, amit akart, korlátok nélkül). Sosem volt állandó személy az életében.
Aztán tavaly elkapták, volt elvonón és azóta nem került ilyen dolgot közelébe, rendőrségi ügy sem lett ebből.
De anyáék eléggé kibuktak és kb. azt akarják, hogy ne találkozzunk, mert milyen rossz hatással van rám.
Hónapokig azt hallgattam, hogy milyen jó, hogy együtt vagyunk, mennyit változtam. Most, hogy ez kiderült, csak rosszakat mondanak róla.
"tavaly elkapták"
AKkor nem rég óra tiszta.
Mélységesen megértem anyukádat.
Meg is ölném,ha nem takarodna a lányom közeléből!
35/F
Mi az, hogy lépjek túl rajta?
Szeretem, együtt vagyunk.
Nem fogok vele azért szakítani, mert a múltban volt egy rossz szokása.
" az, hogy o elvonon volt, az azt jelenti, hogy drogfggo"
Hát nem feltétlenül. Ez azt jelenti, ahogy a kérdésben is írták, hogy miután valakit elkapnak illegális anyaggal, akkor választhat, hogy elterelésre megy (hétköznapi nyelven elvonóra) vagy büntetőjogi felelősséget vállal. Ekkor az emberek 100% az elterelést, "leszokást" választják. De a kérdező azt írta, hogy mindez a rendőrségi bukta után történt, ügy nem lett belőle, tehát ez a klasszikus "itt egy büntetlen előéletű kölyök a vicces cigijével, mit csináljunk vele? küldjétek elterelésre oszt' jóvan" esete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!