Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Honnan tudjam hogy szeret e a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudjam hogy szeret e a barátom vagy csak megszokásból van velem?

Figyelt kérdés
lassan 2 éve vagyunk együtt a barátommal és már nagyon sok mindenen keresztülmentünk és most pár hónapja elkezdett titkolózni meg más lányokat bejelölni meg bökögetni...és amikor rákérdezek akkor csak annyit mond hogy nem kell neki más....de akkor miért csinálja ezt?mondtam neki hogy ne azért legyen velem mert fél a változástól hanem mert velem akar lenni...
2015. ápr. 9. 20:00
1 2
 1/11 anonim válasza:
Ha ezt nem tudod magadtól eldönteni akkor az régen rossz...
2015. ápr. 9. 20:04
 2/11 A kérdező kommentje:
sokan mondanak sok félét és össze vagyok zavarodva :(
2015. ápr. 9. 20:07
 3/11 vorarlberna ***** válasza:
Együtt laktok, ha igen akkorrosszabb ha a szokása ez most,ha külön laktok akkor lepd meg a GTA 5 tel, és lenyugszik.
2015. ápr. 9. 20:21
 4/11 A kérdező kommentje:
együtt élünk.
2015. ápr. 9. 20:29
 5/11 anonim ***** válasza:
Mi 2,5 éve vagyunk együtt és együtt is élünk! Nekünk anno volt egy lányból nagy veszekedés, így azóta 3x meggondolja, hogy melyik lánnyal mit alkot! Ha idegen lányokat bökdösne vagy csak úgy ismeretlenül jelölgetné be őket, akkor a tökére csomó lenne kötve! Én se csinálom ezt, Ő se csinálja! Én elbeszélgetnék vele...
2015. ápr. 9. 20:41
 6/11 vorarlberna ***** válasza:
Utolsó fele hajolj. Beszélgess el vele keményebben,vannk szankciók. Ne kiabálj vele,mindent csak normális hangnemben, mond neki most szépen idefigyelsz semmi terelés.
2015. ápr. 9. 20:49
 7/11 A kérdező kommentje:

mi is vesztünk már össze csúnyán lány miatt és úgy látszik nem tanult belőle :(

sokan mondták már h szakítsak vele de szeretem...és kicsit önző vagyok mert azt tartom szem előtt hogy én szeretem de nem veszem észre ezek szerint hogy neki más kell....

2015. ápr. 9. 20:52
 8/11 vorarlberna ***** válasza:
akkor kérdezd meg, akarja azt még igen van nem, ha nemet mond akkor pakkolj és hajrá,nincsértelme ennyit szenvedned. Előtte még egyszer beszélj vele, hogy változtasson a dolgain,mert ez neked nem jó így. Aztán ha nem akar szomoru bucsu...
2015. ápr. 9. 21:04
 9/11 anonim ***** válasza:
Dettó ugyanígy voltam vele... nekünk egy lányból volt hatalmas botrány, de utána folytatta, de egyre kevésbé csinálta vagy már rögtön az elején elmondtam a véleményemet. Megérdemelt volna, hogy otthagyjam, csak nagyon szerettem. Azóta csend és nyugalom, megtanulta a leckét :)
2015. ápr. 9. 21:08
 10/11 A kérdező kommentje:
lehet hogy beszélget is más lányokkal csak törli :( és érzem hogy nem is úgy közeledik felém mknt anno...talán már nem lát fantáziát a kapcsolatunkba..csak fél lépni?! :(
2015. ápr. 9. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!