Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen módszerrel tudhatnám meg, hogy a barátom nem csak megszokásból van velem?
kedves kérdező!
velünk pontosan ugyanez a helyzet
korban is, kapcsolat hosszában is és a problémában is egyforma
csak én észrevettem h a barátom flörtöl is más csajjal...
szal ha van ötleted h mi legyen, vagy vki másnak...írjon és segítsen nekünk :D
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
hát így :/
de a kapcsolatunk tényleg olyan mint a tiétek...együtt uncsi, menni nem megyünk sehova stb
persze ez nem azt jelenti h a te barátod is ezt csinálná, mint az enyém
Hát sajnálom, de szerintem említsd meg a barátodnak,hogy rosszul esik az, hogy egy másik csajjal "flörtölget"..
Én meg nem tudom mit tegyek, mindig nekem kell kezdeményezni a találkozást. Ha én nem említem,hogy találkozni kéne, akkor napokig el van úgy, hogy nem is lát engem...
hát lehet h megemlítem neki... köszi :)
nálunk mondjuk ő akar minden nap találkozni, de általában úgy szoktuk h hétköznap 2 nap kimarad...a többin találkozunk
sztem próbáld meg h meddig bírja azt h nem találkoztok, aztán ha eltelik pl 3-4 nap, akkor hívd fel, és beszéld meg vele h ha nem akar találkozni, vagy nem hiányzol neki, akkor annak következményei lesznek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!