Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szemétség azért nem összejönni valakivel, mert
távkapcsoltban kellene lennünk?
Figyelt kérdés
Nekem egy kapcsolatom tönkrement emiatt, mert az első naptól távkapcsolat volt, nem tudtuk egymást megismerni kellőképpen milőtt összeköltözünk. Szép és jó, hogyha 3 éve ismerem, de az nem jó, ha a 3 év alatt az aktívan egymás társaságában együtt töltött idő csak 1-2 hónap. Nekem ez így kevés. Megint más, ha egymás közelébe lakunk, járunk, összekölözünk és 1-2év múlva kényszerülünk távkapcsolatba. Akkorra kialakula bizalom, ismerettség és nem aggódnék és Ő se aggódalmaskodna. Meg akkor már tudju, hogy egymásért tesszük amit teszünk.
És azt is tudom, hogy nem érhet olyan nagy meglepetés, ha újból együtt élünk.
*és pont az exvőlegényemből okulva, nem maradtam itthon a következő srác miatt. én nem várok többet senkire, nem leszek senkivel többé távapcsolatban.
2015. ápr. 9. 10:30
12/16 anonim válasza:
Szerelem nélkül nem jó "összejönni senkivel. Ha meg szerelem van, az erősebb, mint a halál. A távolságnál, és az időnél is erősebb. Úgyhogy, ha már így mérlegen van, mint piacon a krumpli, akkor nem lehet szerelemről beszélni.
2015. ápr. 9. 10:41
13/16 anonim válasza:
Nem vagyunk egyformák. Van, aki alkalmas a távkapcsolatra (ismerek ilyeneket, akik így indultak, és már majdnem 10 éves házasok 2 gyerekkel), és van, aki nem. Ha tudod magadról, te melyik vagy, ezt az elején jó letisztázni, ha nem, akkor meg úgyis kiderül az első ilyen alkalommal, ami erre rákényszerít. Nem szemétség, mások vagyunk.
2015. ápr. 9. 10:42
14/16 A kérdező kommentje:
Nálunk eleve távkapcsolattal indult. 3 évig éltünk így, taultunk még, suli után költztünk össze. Igaz hetente találkoztunk, de valahogy ígysem tudtuk egymást kiismerni eléggé,pl mennyire képes megváltozni értem. Pl nem gondoltam volna, hogy ennyire ellustul, hogy a sarki boltig nem akar elsétálni. Nem ám úszni vagy túrázni. Azt se tudtam hogy milyen amikor fáradt, mert ugye csak hétvégére jött vagy mentem. És vica verza fordítva Ő sem tudhatta én milyen vagyok. Hétvégén a kedvesebbik felünket mutattuk. Én ezért nem akarok már az elején így kezdeni. Járjunk költözzünk össze, éldegéljünk, aztán ha van lehetőség persze ki kell használni.
2015. ápr. 9. 11:18
15/16 anonim válasza:
ha a város másik felén lakna, akkor sem tudnád ezeket a dolgokat addig megtapasztalni, amíg össze nem költöztök
szóval, továbbra is kitartok amellett, hogy nem szeretted a másik félt
2015. ápr. 9. 11:42
16/16 A kérdező kommentje:
Nem Bp-i vagyok, így, ha a város másik felén lakna biztos, hogy heti 2 délutánt, plusz a hétvégét együtt tölthetnék, sőőőt hétköznap 1-1 mozi vagy színház is szóba jöhete. De hétvégére úgy elfáradtunk, hogy inkább pihentünk. Mindegy, ez a múlt kár rágódni, de most valahogy alapból nem vagyok erre hangolódva, hogy távkapcsolatba legyek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!