Hölgyek/Férfiak! Volt már olyan hogy a mostani vagy valamikori párod, félre kacsintgatott és mással akart volna összejönni?
Igen.
Az én exbarátnőm "vegetáriánus" volt.
Megcsalt fűvel-fával...
A nejem 14 eve, amikor mar 3 eve jartunk, a fosulin megtalalta a zsaneret... A gaz, hogy en is oda jartam. A csavoka nem viszonozta a parom kozeledeset, mint kesobb kiderult, tolem tartott, de ha nem lettem volna utban, bele ment volna.... Hat ez ram nezve kellemetlen, hogy neked bejon ez az ember- mondtam a paromnak, es elkuldtem a ...oda of course. Hetekig konyorgott, h kezdjuk ujra.
Ma mar csaladunk van, megbocsatottam, de azert sokaig benn volt a szalka, foleg h. nekem utana eleg sok lehetoseg adodott, amit ra tekintettel sem hasznaltam ki.
Ami a jeleket illeti: Egy non 100 meterrol latod, ha oda van a pasasert, akivel csak ket mondatot beszel. Foleg ha harom eve vele jarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!