Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ebből már gondolnád azt, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebből már gondolnád azt, hogy megcsal a párod, vagy titkol előled valamit?

Figyelt kérdés
Egyik este észrevettem, hogy zuhanyzás után amikor kijött a fürdőből, babrálta egy ideig a telefonját. Pötyögött rajta. Aztán fel rakta töltőre, majd pár perc múlva csippant egyet a telefon. Ekkor már az ágyban voltunk, kérdeztem hogy sms-ed jött? Azt mondta nem, csak feltöltődött a telefon. Töltés után szinte rögtön? Előtte meg pötyögött rajta. Mire gondolnátok, illetve rákérdeznétek, hogy miért tagadta le hogy valakivel sms-t váltott?

2015. ápr. 9. 07:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
62%
Nem gondolnám. De gyanítom, hogy amint magára hagyja 2 percre azt a telefont, neked az első dolgod lesz, hogy belenézel.
2015. ápr. 9. 08:56
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen, megcsal téged!
2015. ápr. 9. 08:58
 13/16 anonim ***** válasza:
69%
ennyi erővel itt mindenki munkanélküli, mert ide irkál? aha, jó tudni.
2015. ápr. 9. 09:13
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Ennyiből én még nem gondolnék erre.

Pár nagyon is életszerű variációt máris mondtak neked a megcsaláson kívül. Főleg akkor nem kéne ezt túlkombinálni ha egyszer fordul elő mondjuk havonta, vagy összesen egy ilyen volt.

A párod telójához képest az enyém állandóan csörömpöl. :D FB, twitter értesítések, messenger válaszok, skype szövegek, töltési értesítő, új levél. :) Az egész céges és magánéletemet mobilon élem lassan :)))))))

Még sincs szeretőm soha nem is tartottam szeretőt :)

2015. ápr. 9. 09:47
 15/16 anonim ***** válasza:

Mivel nap közben sűrűn van töltőn a telefonom 90% alá ritkán megy le. HA ilyen állapotban felteszem töltőre, hamar kész lesz és akkor azt hanggal és a képernyő kivilágosításával jelzi is. Tehát nem lehetetlen, hogy tényleg csak feltöltött a telója.

De ebből megcsalásra gondolni.

És ha pl. egy haverjának írt, de választ már nem várt tőle, és ezzel akarta rövidre zárni, mert inkább már aludt volna az nem lehet. Ha a szeretőjének írt akkor tuti felugrott volna elolvassa és törli. Mert te így bármikor megfogod azt a készüléket és meg tudod nézni, hogy kivel irkált miután elaludt. Ha van egy kis esze ekkorát nem kockáztat.

2015. ápr. 9. 11:29
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
ha ennyire nem bízol meg benne, az baj.
2015. ápr. 10. 08:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!