Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha én nem szeretnék megnősülni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha én nem szeretnék megnősülni az egy rossz vagy jó döntés?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 8. 21:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ez csak és kizárólag tőled függ. Ha te családot szeretnél, egy embert örökre magad mellett tudni, akkor rossz döntés. Ha olyan fajta vagy, mint a munkatársad, aki 53 évesen is örül az egyedüllétnek, magánynak, akkor jó döntés. Az, hogy önzőség lenne, nem tudom, szerintem nem az, de kinek mi.

De ez tulajdonképpen részedről nem is döntés. Csak egy kívánság, ami- ha még fiatal vagy- akár változhat is. Akár nem. Tőled függ és csakis rajtad áll.

Amúgy én több olyan 50+ úriembert ismerek aki inkább sajnálja és szomorú, hogy sosem nősült és nincsenek gyerekei. Azért, van az a kor, amikor már a bulizás sok, inkább arra vágyik az ember, hogy mikor hazaér egy szerető társ ölelje magához, és szívesen meghallgassa a leghosszabb sztorit is a különben unalmas napjáról. Szóval igen. Persze, van olyan is, aki örök agglegény, nem tudna megmaradni sokáig egy nő mellett sem, de ilyenből sokkal de sokkal kevesebbet ismerek. Én, személy szerint.

2015. ápr. 8. 21:23
 12/14 A kérdező kommentje:

Kedves Válaszoló!

A bulizás sok? Eljártam ugyan koncertekre, előadóestekre, de bulikba sosem. Továbbmegyek: nem iszom alkoholt, nem dohányzom, semmilyen kábítószer, szerencsejáték sem, lovi, etc. Egész egyszerűen utálom a bulikat és inkább megyek jazz-klubokba és nem leszek hajnalig részeg. Viszont ma még a 30 körüli, fölötti lányok is ezekért a tulajdonságokért utasítanának vissza.

2015. ápr. 8. 22:18
 13/14 anonim ***** válasza:

:DD

Szerintem vágysz te rá,azt írod visszautasítanak.egyszóval keresd te a társad csak még nem találtad meg :)

én spec mint lány ,idősebb mint te pár évvel 100%-an tudom,hogy nem fogok megházasodni,sőt barátot sem akarok magamnak,na ehhez mit szólsz? :D

2015. ápr. 8. 22:34
 14/14 A kérdező kommentje:
Múlt időben írtam kedves válaszoló és feltételes mód is volt benne. Ma már nem próbálkozom inkább senkivel, mivel túl sok a keserű tapasztalat. Vagy valaki egész életre keres társat mert mélyen vallásos. Másik lehetőség, hogy a fél életét buliban tölti, nagy a baráti köre. Én felnőttként nem vagyok annyira szociábilis. Harmadik lehetőség: a pénzre hajt, lakásra, kocsira. Negyedik lehetőség a fél világgal ágyba bújik. Ötödik lehetőség, hogy teljesen ki akar fordítani önmagadból. Nem tudja elfogadni ha időnként nekem is szükségem van a támogatásra érzelmileg. Szerintem a maszkulinitás ma már nem könnyen körülhatárolható terület. A férfiakban is megszületnek gyengédebb érzelmek is, a nők pedig sokkal vadabbak. Ha utazol a közlekedési eszközökön mit látsz? Azt, hogy nyomkodják a telefonjukat és merednek rá a plakátokra. Horror a lélek és az egész személyiség számára, ami által transzformálódnak és létrejön egy új individuum a generált folyamatoknak köszönhetően. Hat éve nem nézek tévét, mert egész egyszerűen ki akarom zárni az életemből azokat az energiákat, amelyek negatívan hatnak, paranoiddá tesznek. Ezek után hosszas keresgélés (mindenféle társkeresők) és amit a való életben látok inkább arra az elhatározásra jutottam, hogy ne. Valóban kerestem, sőt volt is relatív hosszú kapcsolatom (2 év), de csúnya vége lett. A zenei ízlés, a konzum társadalom értékeinek elvetése, az individuum előtérbe helyezése erősen hat rám, ami lehetetlenné teszi az úgynevezett mai lányokkal kapcsolat létesítését. Ezért és még sorolhatnám az okokat, oldalakat lehetne vele megtölteni, amiért feladtam. Egy pillanatig sem szeretném ha a fentebb leírtak közül bárkinek az a kép körvonalazódna, hogy jobbnak tartom magam mint a többiek. Dehogy. Sok A/4-es papír nem lenne elegendő ahhoz, hogy leírjam a saját hibáimat. Inkább csak más vagyok az átlaghoz képest. Nem több, nem jobb. Felsőbbrendű ember nem létezik, mindenki egyenlő. Egész egyszerűen vannak tulajdonságok, amelyeket nehezen tolerál más bennem vagy én a másikban.
2015. ápr. 9. 12:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!