Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha én nem szeretnék megnősülni az egy rossz vagy jó döntés?
Ez csak és kizárólag tőled függ. Ha te családot szeretnél, egy embert örökre magad mellett tudni, akkor rossz döntés. Ha olyan fajta vagy, mint a munkatársad, aki 53 évesen is örül az egyedüllétnek, magánynak, akkor jó döntés. Az, hogy önzőség lenne, nem tudom, szerintem nem az, de kinek mi.
De ez tulajdonképpen részedről nem is döntés. Csak egy kívánság, ami- ha még fiatal vagy- akár változhat is. Akár nem. Tőled függ és csakis rajtad áll.
Amúgy én több olyan 50+ úriembert ismerek aki inkább sajnálja és szomorú, hogy sosem nősült és nincsenek gyerekei. Azért, van az a kor, amikor már a bulizás sok, inkább arra vágyik az ember, hogy mikor hazaér egy szerető társ ölelje magához, és szívesen meghallgassa a leghosszabb sztorit is a különben unalmas napjáról. Szóval igen. Persze, van olyan is, aki örök agglegény, nem tudna megmaradni sokáig egy nő mellett sem, de ilyenből sokkal de sokkal kevesebbet ismerek. Én, személy szerint.
Kedves Válaszoló!
A bulizás sok? Eljártam ugyan koncertekre, előadóestekre, de bulikba sosem. Továbbmegyek: nem iszom alkoholt, nem dohányzom, semmilyen kábítószer, szerencsejáték sem, lovi, etc. Egész egyszerűen utálom a bulikat és inkább megyek jazz-klubokba és nem leszek hajnalig részeg. Viszont ma még a 30 körüli, fölötti lányok is ezekért a tulajdonságokért utasítanának vissza.
:DD
Szerintem vágysz te rá,azt írod visszautasítanak.egyszóval keresd te a társad csak még nem találtad meg :)
én spec mint lány ,idősebb mint te pár évvel 100%-an tudom,hogy nem fogok megházasodni,sőt barátot sem akarok magamnak,na ehhez mit szólsz? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!