Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Szerencsétlennek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Szerencsétlennek érzem magam.

Figyelt kérdés

15 éves vagyok és eddig nem is volt igazi pasim... akiknek bejöttem azok nekem nem annyira, akik meg nekem azokkal nem jött össze...

Néha megfordul a fejemben lehet velem van a hiba és félek hogy egyedül maradok majd felnőttként. Tudom hogy a családom és a barátaim mindig ott lesznek csak egy társ meg gyerekek az jó lenne (persze nem most majd 20onéves koromban)

Csak néha úgy érzem egyedül fogok megöregedni pasi nélkül.

Valaki adna tanácsot mit kéne tennem most??

2015. ápr. 3. 20:03
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha ez vigasztal se barataim,se baratnom nincs es nem is volt 20/f
2015. ápr. 3. 20:04
 2/8 anonim ***** válasza:
Igen ne feszülj rá ennyire. Pl: Ennyi idősen ne is pasizz várj még vele pár évet. Mellesleg előre láthatóan , ha így folytatod kapcsolatfüggő leszel , társadtól fogsz függni. Az az erődön felül fog kerekedni , ez a kis gondolat és mindent el fogsz viselni... Ez nem jó dolog... Járj nyitott szemel és ne így gondolkozz , de ha még is majd saját bőrödön tapasztalsz.
2015. ápr. 3. 20:07
 3/8 anonim ***** válasza:
15 eves lany vagyok énis, nem volt soha pasim, aki tetszett annak nem jöttem be, igazi barátnoim nincsenek csak olyanok akinek neha ott vagyok..
2015. ápr. 3. 20:10
 4/8 anonim ***** válasza:
Ezt már hallottuk ezerszer, következő-
2015. ápr. 3. 20:11
 5/8 anonim ***** válasza:
Na ezt nem értem és 13 éves vagyok fiu és már 8 barátnőm volt és most is van es ezt nem ugy kell érteni hogy csak barát
2015. ápr. 3. 20:17
 6/8 anonim ***** válasza:
Ja igen Globus majonéz,én meg Optimus Prime vagyok ;)
2015. ápr. 3. 20:22
 7/8 anonim válasza:
2 éve ugyanezt gondoltam,ma már van egy remek pasim..:) Ne feszülj rá,sose tudhatod mi lesz a jövőben. ;)17L
2015. ápr. 3. 20:23
 8/8 A kérdező kommentje:
2es koszi a valaszt csak nyaron lesz egy csomo idom es a legjobb baratnoim pont akkot nem ernek ra es masikak meg nem laknak kozel...es igy belegondoltam hogy unatkozni fogok es nem lesz kiveltalakozgatnom nevetgelni..es akkor belegondoltam hogy meg nem is volt ugy igazan baratom akivel talakozgathatnek
2015. ápr. 3. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!