Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy "pulykatojás" tipusu lanynak eselye sem lehet hogy valaha parkapcsolatot alakitson ki?
Hülyeség. Úgy látom, nem a hajszín-szemszín-bőrszín kombón, sokkal inkább a vonásokon múlik, hogy nagy átlagban ki számít vonzónak. Valakinél amúgy hozzáad a vonzalomhoz a ritkaság és egzotikum, így a vörös haj is.
Egyébként nálam nagyon is bejönnek a szeplők, de ez már a személyes ízlés kategóriája.
Hát, ezek egyáltalán nem csúnyák, sőt :D
Nem a szeplő-vörös haj-falfehér bőr-zöld szem miatt csúnya valaki. Hanem a túlsúly és a csúnya arc miatt. Gondolom...
"Voros haj ijeszto nagy zold szemek ronda szeplok fal feher sapadt bor"
Először is helyesírásra kérlek ügyelj jobban, a szép nőtől már csak az okosabb a szexibb!
Másodszor én is így nézek ki és hidd el soha nem kellett panaszkodnom, hogy nincs barátom vagy nincs akit érdekeljek, ugyanis ez nem haj-szemszín függő!
Harmadszor lehetsz te a világ leggyönyörűbb nője, ha a kisugárzások borzalmas. Szóval ha ez a gond, akkor itt az ideje kicsit összeszedni magad, fejet felemelni, hinni magadba és úgy állni a világ elé, hogy "Szeretem magam és tudom, hogy ti is szeretni fogtok"!
Negyedszer, ugyan a párkapcsolat tényleg nem hajszín függő, de elárulom neked, hogy eddig minden pasitól azt kaptam, hogy milyen szexi a vörös haj, szóval itt az ideje, hogy megtanuld szeretni! :)
Sok sikert!
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!