Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, urak, bevállaltatok már valaha olyan párkapcsolatot, amelyben előre felkészültetek lelkileg, hogy nagy eséllyel meg lesztek csalva?
Én kimondottan ilyen kapcsolatra vágyom:) Egy nagyon jól kinéző csaj, aki megcsal közben, és ha belépünk együtt valahova, akkor minden férfi vágyakozva nézi.
Nekem izgató ha a páromra más férfiak is nagyon felizgulnak.
Én egyszer bevállaltam, mivel láttam, hogy csak a bunkó stílussal járt előttem. Tudtam h megcsalta őket, de gondoltam, mivel én jó leszek, nem lesz ilyen.
Tévedtem... Vagy kevés voltam, vagy csak szimplán ilyen volt. Megcsalt, vége lett. Ennyi.
Igen az elozo ferjemmel:-))O baromi jo pasi volt,minden baratnom es tok idegen nok is odavoltak erte es mar az eskuvo elott volt egy olyan erzesem h elobb utobb valamikor meg fog csalni:-)))
Nem azert mert jokepu, hanem mert az ertekrendje mas:-))Vegulis 6 ev utan megcsalt,kiraktam, kalkulalt veszteseg:-)))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!