Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi legyen velünk?
Kb. 6 éve vagyunk már együtt, 3 éve volt az eljegyzésünk.
Az után kezdődtek a gondok és csak egyre rosszabb lett. Mint minden nőnek, nekem is szükségem van figyelemre, gyengédségre. Sajnos tőle ezt nem kaptam soha. Soha nem kérdezi meg, hogy milyen napom volt. Ha elkezdem mesélni ezt, vagy bármit, nem figyel. A mobilját nyomkodja, vagy a tévét nézi. Néha rám is kiabál, hogy nem látom, hogy mást csinál? Beszélgessek a barátnőimmel. Egyszer találtam teljesen véletlenül egy beszélgetőpartnert a neten. Annyira jó volt vele beszélgetni mindenről. Meghallgatott, kérdezgetett. Amikor kiderült ez, a párom nagyon féltékeny lett. De nem változott semmi. Múltkor azt mondta, hogy akik 6 éve együtt vannak és még mindig romantikáznak, meg hasonlók, ott a pasi biztos meleg... na hát ezen nagyon meglepődtem :)
Nagyon lassan, de azt hiszem sikerült rájönnöm, hogy én csak pótlék vagyok neki. Nincs szerelem, a szex is szörnyű. Ott sem törődik velem, folyton fáj és elviselhetetlen :(
40 múlt, de elpakolni sem tud maga után. Már apának kéne lennie, de szerintem eszében sincs.
Sajnos a viták egyre gyakoribbak, és egyre durvábbak. Nagyon csúnyán kiabál velem, nagyon sokat sírok. Volt már, hogy meg is rúgott :((( Nem tudom, mi tart össze minket, de már nagyon elegem van.
Amikor érzi, hogy szorul a hurok, egyből elkezd kedveskedni, bókolni, csokikat hozni. Egyébként folyton rombolja az önbizalmam, hogy öreg vagyok már és kövér.
Fenyeget, hogy a családomnak elmeséli, hogy más pasikkal beszélgettem, meg így, meg úgy.
De mégis félek szakítani vele. Mihez kezdek egyedül? A barátnőim is eltűntek már. És úgy érzem, hogy ő az egyetlen, aki el tudja viselni a rossz természetem és az összes hibám :(
Bocsi, nagyon hosszú lett. De olyan jól esett leírni :)
Ez most vmi kamu az apr.1 miatt vagy tenyleg vannak ilyen emberek 2015-ben,mint Te? :O
Szerintem maradj vele ;)
Tuti manipulál téged, hogy vele maradj. Ha kívülről tudnád nézni a dolgokat már rég leléptél volna. Tényleg ezt akarod egész életedben?
Nem foglalkozik veled, meg is rúgott, elveszi az önbizalmadat.
"Soha nem kérdezi meg, hogy milyen napom volt. Ha elkezdem mesélni ezt, vagy bármit, nem figyel. A mobilját nyomkodja, vagy a tévét nézi. Néha rám is kiabál, hogy nem látom, hogy mást csinál?" - én már itt leléptem volna.
Ha nincs gyerek, nincs ház, akkor mi tart még mellette?
Nem viccnek szántam és szerintem nincs is benne semmi vicces.
Nagyon régóta rágódom ezen, csak most sikerült leírni.
Kicsit félek tőle, hogy ha szakítanánk, akkor is folyton eljönne hozzám veszekedni :(
Azok az órák, amikor külön vagyunk olyan nyugodtan telnek, aztán ahogy közelít az óra, hogy megint látom, tiszta ideg leszek már.
De olyan nehéz az élet :(((( Úgyse találnék senkit :(
Rég ott kellett volna hagynod, mindennek van határa! Ahogy elnézem, már így is nagyon lerombolta az önbizalmadat, de meg talán van visszaút. Gondolom 30 körül vagy, de nem is tudod mennyi ilyenkorú nő van egyedül, és eli az életet. Dolgozik, barátnőzik, és ha akar ismerkedik is. Szerintem keresd meg a barátnőid, én "visszafogadnálak", főleg ha meg nekik sincs családjuk, ezt a pasit meg rakd ki, teljesen tönkretesz, azt meg hogy boldog lennel vele, nem hiszem.
30n
igen jól sejted, közel járok a 30-hoz. azért is mondogatja, hogy öreglány leszek és a pasik csak a huszonéveseket keresik :(
már most tiszta ideg vagyok, hogy jön a hosszú hétvége. olyan rossz, számolom folyamatosan, hogy jajjj még hány órát kell kibírnom vele :((
Egyre biztosabb vagyok abban, hogy az lenne a helyes döntés. De ő is érzi, mert most nagyon odateszi magát :((
Most már csak az a kérdés, hogy mondjam, meg mikor. Most itt a húsvét, aztán a szülinapja, a névnapom, jaj :(((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!