Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit lehet tenni hogy elviselhe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni hogy elviselhetőbb legyen ha szakítanak velünk?

Figyelt kérdés
Mert ez annyira fájdalmas és nagyon nehezen bírható valamit nem lehet tenni hogy kevésbé fájjon???

2014. dec. 28. 11:24
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Általában azt tanácsolják,hogy foglald le magad olyan dolgokkal,amiket szeretsz.Járj el társaságba,ne legyél nagyon egyedül.Sajnos nekem nincsen kihez fordulnom,ettől még nehezebb.És az idő.Nekem egy év telt el,és sokszor vannak pillanatok,amikor ugyanolyan fájdalmat érzek,mint akkor.
2014. dec. 28. 11:31
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet semmit tenni, hogy jelenleg kevésbé fájjon. Foglald le magad, keress hobbit, kösd le magad olyannal amihez minél több figyelem kell, hogy elterelje a gondolataidat. Ezt ha csinálod egy darabig, akkor idővel jobb lesz és kevésbé pörög folyamatosan az agyad azon ami fáj, és azon amin nem kellene.
2014. dec. 28. 11:36
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Az élet fájdalommal jár,az ember pedig túlélő,úgyhogy fel kell dolgozni a "veszteséget".Ez mindenkinél változó idő,hogy mikorra dolgozza fel.Én ilyenkor kerülöm még jobban az embereket,csak magammal foglalkozom,elmegyek edzeni,futni,vagy behúzódom a szobámba és filmeket nézek.
2014. dec. 28. 11:40
 4/5 anonim ***** válasza:
Van,akit egy csalódás nagyon a padlóra küld,én is ilyen típus vagyok.Nappal lekötöm magam,éjjel meg bőgök egy jót,aztán egyszer csak elnyom az álom.Eljárok a barátaimmal,szórakozni,ismerkedek,akkor is,ha belül szétfeszít a fájdalom.Melóban adom a lazát,mikor vele találkozom,akkor belemosolygok az arcába.Miközben belül darabokra hullok...Sajna ez ilyen,idő kell,míg feldolgozod.Változó,kinél mennyi,nekem volt fél év is,a mostani nem volt klasszikus érelemben vett párkapcsolat,de emiatt is már három hónapja szenvedek.
2014. dec. 28. 11:56
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem lehet csinálni semmit,hogy kevésbé fájjon. Én is kerestem de ezen az idő tud segíteni esetleg a felfogásod vele és a volt kapcsolatoddal kapcsolatban. Keress hobbit de gyorsabban elmúlik ha megéled a fájdalmat és nem elfojtod.
2014. dec. 28. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!