Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Ti milyen testalkatú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti milyen testalkatú fiúkat szerettek inkább?

Figyelt kérdés
Kövér, normál, sovány, izmos(kigyúrt állat), valamennyire izmos, stb...
2010. febr. 17. 23:07
 1/10 anonim ***** válasza:
nagyfarkú nagyautóst
2010. febr. 17. 23:28
 2/10 anonim ***** válasza:

nem szeretem az izom agyu köcsögöket:Dpersze az izom az nem baj ha van csak ne ilyen abnormálisan:S

de szemékly szerint a macis testalkatú fiukat is szeretem (nem dagadt)csak macis:D

2010. febr. 17. 23:37
 3/10 anonim ***** válasza:

Heh a nagy autó és a nagy farok is megvan...:D

Amúgy szerintem ilyet kérdezni felesleges. Valakinek az 50kg-os nád gyerek jön be, valakinek pedig a 150kg csupa háj, amelyik szétfolyik az ágyon.

Amúgy szerintem szinte minden csaj szereti az izmos(nem túlontúl)-szálkás testalkatot,és a vele járó kocka hast nyalogatni(nekem ezt mondták a nőim, de sajnos most nincs kockahasam, de nyárra újra elővarázsolom.)

K.A. 17/F

2010. febr. 17. 23:51
 4/10 anonim ***** válasza:
11%

Heh a nagy autó és a nagy farok is megvan...:D

Amúgy szerintem ilyet kérdezni felesleges. Valakinek az 50kg-os nád gyerek jön be, valakinek pedig a 150kg csupa """háj, amelyik szétfolyik az ágyon.

Amúgy szerintem szinte minden csaj szereti az izmos(nem túlontúl)-szálkás testalkatot,és a vele járó kocka hast nyalogatni(nekem ezt mondták a nőim, de sajnos most nincs kockahasam, de nyárra újra elővarázsolom.)

K.A. 17/F"""

17 évesen mien nagy autüd van?

2010. febr. 18. 01:13
 5/10 anonim ***** válasza:
14%

Egy 97-es BMW 520i.:)

K.A. 17/F

2010. febr. 18. 01:19
 6/10 anonim ***** válasza:
De gazdag gyerök vagy! Nekem csak egy 1989-es Pontiac Trans Am-re futja 22 évesen.:'( :D Amúgy meg szerintem ne ekkora autót vezess.:) Azt kordában is kell tartani ám.:) De ha apuci autóversenyző volt, és örökölted a tehetségét, vedd úgy, hogy nem szóltam.:) De ha nem, akkor állítsd a garázsba. Nagy autóhoz nagy felelősség is kell. Mondjuk a kicsikre is...
2010. febr. 18. 06:19
 7/10 anonim ***** válasza:
89 es pontiac az nem KITT? :D
2010. febr. 18. 07:56
 8/10 A kérdező kommentje:
Még jó, hogy a témáról beszélgettek! :I
2010. febr. 18. 08:57
 9/10 anonim ***** válasza:
54%
van neked bmwéd :D:D:D persze...nekem meg az ISS a nyaralóm. gyökér. :D
2010. febr. 18. 11:37
 10/10 anonim ***** válasza:
K.I.T.T. '82-es volt. 5700 köbcentis motorral. Az enyémben "csak" 5000-res van.:'( :D:D
2010. febr. 19. 04:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!