Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti milyen testalkatú fiúkat szerettek inkább?
nem szeretem az izom agyu köcsögöket:Dpersze az izom az nem baj ha van csak ne ilyen abnormálisan:S
de szemékly szerint a macis testalkatú fiukat is szeretem (nem dagadt)csak macis:D
Heh a nagy autó és a nagy farok is megvan...:D
Amúgy szerintem ilyet kérdezni felesleges. Valakinek az 50kg-os nád gyerek jön be, valakinek pedig a 150kg csupa háj, amelyik szétfolyik az ágyon.
Amúgy szerintem szinte minden csaj szereti az izmos(nem túlontúl)-szálkás testalkatot,és a vele járó kocka hast nyalogatni(nekem ezt mondták a nőim, de sajnos most nincs kockahasam, de nyárra újra elővarázsolom.)
K.A. 17/F
Heh a nagy autó és a nagy farok is megvan...:D
Amúgy szerintem ilyet kérdezni felesleges. Valakinek az 50kg-os nád gyerek jön be, valakinek pedig a 150kg csupa """háj, amelyik szétfolyik az ágyon.
Amúgy szerintem szinte minden csaj szereti az izmos(nem túlontúl)-szálkás testalkatot,és a vele járó kocka hast nyalogatni(nekem ezt mondták a nőim, de sajnos most nincs kockahasam, de nyárra újra elővarázsolom.)
K.A. 17/F"""
17 évesen mien nagy autüd van?
Egy 97-es BMW 520i.:)
K.A. 17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!