Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet találni olyan srácokat, akiknek nem az agyonsminkelt, kirakott mellű csajok tetszenek?
Figyelt kérdés
Sok srácot tudok, akik kizárólag csak egy ilyen lánnyal járnának, de én nem vagyok ilyen, és nem is szándékozom ilyen lenni, viszont valahogy folyton olyanokba botlok bele, akik engem csak barátilag kedvelnek, vagy bejövök nekik, de azért járni nem járnának velem...
Sokan mondják, hogy nagyon szép vagyok és kedves, de ezek szerint ez nagyon kevés. Mi lehet velem a baj?
19/L
2015. márc. 25. 19:09
21/24 anonim válasza:
Ott, ahol olyan lányokat, akiknek nem az erôs, magas, izmos fiúk tetszenek. :)
Amúgy az ilyen fiúk nagy része (ahogy a fennebb leírt lányoké is) introvertált, otthonülôs típus, úgyhogy nehéz ôket megtalálni.
Talán könyvtárban, bár ott sem biztos.
22/24 anonim válasza:
A szolid, nem qrvás lányok jönnek be nekem de kevés van az én korosztályomban aki szép is:/ 16f
23/24 anonim válasza:
Mondjuk itt vagyok én, ha gondolod :)
Ismerkedhetünk :)
29/F
24/24 anonim válasza:
Mivel nem láttalak még, így fenntartásokkal mondom azt, amit, de aki tényleg szép, arra valaki úgyis ráhajt. Szóval vagy nagyon elpunciskodsz valamit, ami már művészet, vagy bár ténylegesen sok az udvarlód, csak éppen te csak azokat nézed (bizonyos jól körbehatárolható okokból kifolyólag), akiknek te pont nem jössz be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!