Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok! Milyen fiúk tetszenek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Milyen fiúk tetszenek nektek? 20/F

Figyelt kérdés

Mostanság tényleg nehéz találni egy normális lányt...Tényleg az ilyen "pávák" tetszenek nektek még ebben a korban is?

Tényleg már valamilyen szinten kétségbe vagyok esve,sportolok rendszeresen,tanulok,jól öltözött vagyok,3 nyelven tudok anyanyelvi szinten,mégis képtelen vagyok egy normális lányt találni..

2015. febr. 27. 14:38
 1/10 anonim ***** válasza:
Ha nem képviseled az aktuális trendeket, akkor észre sem vesznek. Ez van, statisztikák állnak mögöttem, hogy a nők többségénél igenis nagy szerepe van a párválasztásnál, hogy a kiszemelt megfelel-e az aktuális divatnak.
2015. febr. 27. 14:41
 2/10 anonim ***** válasza:

Engem, nem érdekelnek a pávák :) ha ezzel a tudással nem menőzöl, akkor biztos jó fej lehetsz

23 N

2015. febr. 27. 14:43
 3/10 anonim ***** válasza:
Ez mind szép és jó, de ha nem szánsz időt a kikapcsolódásra, hobbira, szórakozásra, olyan közegekben is kellene mozogni, ahol lehet ismerkedni is. Milyen a személyiséged, a belső értékeid, humorod? A lexikális tudást én nem számítanám ide, jó hogy beszélsz 3 nyelven, de ez egy párkapcsolatot nem hiszem, hogy előrelendítene, kivéve ha külföldivel jössz össze.
2015. febr. 27. 14:44
 4/10 anonim ***** válasza:
nekem se a pávák jönnek be , hanem olyanok mint te :D 21/l
2015. febr. 27. 14:46
 5/10 A kérdező kommentje:
Nahát épp ezaz,egyáltalán nem vagyok zárkozott ,viszonylag jó a humor érzékem ,mindenről eltudok beszélgetni,sokat járok bulizni ,főleg szorakozóhelyekre,és mégis..
2015. febr. 27. 14:56
 6/10 anonim ***** válasza:
Az hogy tanult fiú/ember vagy az még nem jelenti azt hogy jó társaság is , lehet nem vagy elég szórakoztató túl komolyan veszed az életet légy rugalmasabb és türelem ..
2015. febr. 27. 15:06
 7/10 A kérdező kommentje:
Nem tartom magamat azért túl komolynak,csak jobban megakartam volna ismerkedni a nők/lányok elvárásaira külsőre-belsőre
2015. febr. 27. 15:47
 8/10 anonim ***** válasza:

Nekem olyan Fiúk szoktak bejönni akikkel jól elvagyok, tudunk beszélni bármiről...

Nem igazán díjazom, ha nagyképű és bunkó megjegyzéseket tesz egy srác, mert ettől nem lesz férfiasabb

A lényeg, hogy ne kopaszodjon, Sportos is legyen ne az legyen a közös program, hogy állandóan filmet nézzünk...

2015. febr. 27. 18:50
 9/10 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2015. febr. 27. 19:39
 10/10 anonim ***** válasza:

Nem nehéz normális lányokat találni, csak jó helyen kell keresni. Sokaknak bejönnek a ''pávák'', de nekem nem. Az jó ha sportolsz, legalábbis nekem bejön. A tudás nem minden, ha mellette kedves, jófej, együttérző vagy akkor szerintem semmi gond, és hamarosan találsz vkit aki normális.

18/L

2015. febr. 28. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!