Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Milyen fiúk tetszenek nektek? 20/F
Mostanság tényleg nehéz találni egy normális lányt...Tényleg az ilyen "pávák" tetszenek nektek még ebben a korban is?
Tényleg már valamilyen szinten kétségbe vagyok esve,sportolok rendszeresen,tanulok,jól öltözött vagyok,3 nyelven tudok anyanyelvi szinten,mégis képtelen vagyok egy normális lányt találni..
Engem, nem érdekelnek a pávák :) ha ezzel a tudással nem menőzöl, akkor biztos jó fej lehetsz
23 N
Nekem olyan Fiúk szoktak bejönni akikkel jól elvagyok, tudunk beszélni bármiről...
Nem igazán díjazom, ha nagyképű és bunkó megjegyzéseket tesz egy srác, mert ettől nem lesz férfiasabb
A lényeg, hogy ne kopaszodjon, Sportos is legyen ne az legyen a közös program, hogy állandóan filmet nézzünk...
Nem nehéz normális lányokat találni, csak jó helyen kell keresni. Sokaknak bejönnek a ''pávák'', de nekem nem. Az jó ha sportolsz, legalábbis nekem bejön. A tudás nem minden, ha mellette kedves, jófej, együttérző vagy akkor szerintem semmi gond, és hamarosan találsz vkit aki normális.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!