Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet találni olyan srácokat, akiknek nem az agyonsminkelt, kirakott mellű csajok tetszenek?
Sok srácot tudok, akik kizárólag csak egy ilyen lánnyal járnának, de én nem vagyok ilyen, és nem is szándékozom ilyen lenni, viszont valahogy folyton olyanokba botlok bele, akik engem csak barátilag kedvelnek, vagy bejövök nekik, de azért járni nem járnának velem...
Sokan mondják, hogy nagyon szép vagyok és kedves, de ezek szerint ez nagyon kevés. Mi lehet velem a baj?
19/L
Irány az egyetem, önkénteskedés, szakmai hobbi... azaz értelmiségi tevékenységek. Hülyék közt csak hülyéket fogsz találni, ők pedig megragadtak a verda-csöcs-dizsi gyémánttengelyen.
25/F
Tudod Kérdező,amilyen a kereslet olyan a kínálat.Hidd el sok normális ember van.Csak őket nem lehet észrevenni mert a többi nagypofájú hangja elnyomja az övékét.De az sem véletlen hogy folyton ilyenekbe botlasz,nem gondolod?
21/F
Sok embernek bejössz, mégsem akarnak veled járni. Ebből én ezt vonom le, hogy te nagyon akarsz már egy barátot. Nem egy Barátot, egy barátot. A különbség a kettő között az, hogy "úristen, jöjjön már valaki aki helyes és legyünk végre együtt, kell egy pasi" és "van egy ember, akivel őszintén szeretjük egymást". Ne vesd rá magad "mindenkire", ne erőlködj, ne legyen kényszeres párkeresés, azonban mégse engedd el magad annyira, hogy azt gondolják csak haverkodni szeretnél.
Feltételezem igazuk van, tényleg nagyon szép vagy, de valószínűleg a személyiséged nincs rendben, részben a fentebb leírtak miatt. Próbáld meg kicsit összeszedni magad, nem egyszerűen csak keresni magadnak valakit, hanem komolyan ismerkedni. Nincs azzal gond, ha nem sminkelsz, egyáltalán nem kötelező, sőt, én is jobban kedvelem a natúr hölgyeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!