Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Az nagy gáz/nektek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Az nagy gáz/nektek mennyire jön be/ hogy ha 1 fiú (16) kicsit "dagibb" tehát kicsit pocakos?

Figyelt kérdés
Amúgy arcra nem vagyok csúnya csak ennyi a gond velem...
2010. febr. 16. 22:11
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
igazából már kezdtem egyfajta "diétát" a suliban 4 szendvics helyett 3at eszek délután 1x eszek meg este eszek ilyen lightos kajákat és majd mihelyst az idő engedi elkezdek mozogni ;) köszönöm a válaszokat, jó hozzászólásokat :D
2010. febr. 16. 22:30
 12/16 anonim ***** válasza:
4 szendvics helyett csak 1et egyél egész nap, annak meglesz az eredménye
2010. febr. 16. 23:14
 13/16 anonim ***** válasza:
én 182 cm vagyok és 123 kg, de nem tűnök kövérnek
2010. febr. 16. 23:15
 14/16 anonim ***** válasza:

tegnap 23:14:

Nehogy már ilyen hülye tanácsokat adjál. Szerinted meddig tudná tartani azt a napi 1 szendvicset? Ha mégis, akkor anorexiás lenne.

Kedves kérdező!

Az idő most is engedi, télen is nagyon jókat lehet futni, ha melegítőben mész nem fázol, mert mozogsz. Aki rendszeresen mozog az egész évben mozog. Én -18 fokban is futottam már, és nem fáztam meg.

2010. febr. 17. 00:48
 15/16 anonim ***** válasza:
NEkem személyszerint nem jönnek be.Sztem dolgozz meg akkor az alakodért,és mindenki bomolni fog érted.
2010. febr. 17. 01:39
 16/16 anonim ***** válasza:
Egy 10-15 kilót ledobsz, és jó leszel. Attól még nem fognak zörögni a csontjaid :)
2010. febr. 17. 11:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!