Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Az nagy gáz/nektek mennyire jön be/ hogy ha 1 fiú (16) kicsit "dagibb" tehát kicsit pocakos?
Figyelt kérdés
Amúgy arcra nem vagyok csúnya csak ennyi a gond velem...2010. febr. 16. 22:11
1/16 anonim 

válasza:

hát nekem elég nagy gond mert látszik (eltakarni nem tudod) és hát nem túl esztétikus
esetleg linkelhetnél egy képet :)
2/16 A kérdező kommentje:
értem akkor ezen megpróbálok minél hamarabb változtatni ;) képet nem küldök mert szégyellem :D
2010. febr. 16. 22:14
3/16 anonim 

válasza:

Ha a lány lovagol meg téged, kisebbnek tűnik a pocid, úgyhogy bíztatsd erre. :D
4/16 A kérdező kommentje:
az a gond hogy 16éves vagyok és azért már 'jóvóna' egy komoly kapcsolat mert a barátaim most élik át ezeket a dolgokat én meg mindig egyedül megyek mindenhova és ez rohadt szar érzés...
2010. febr. 16. 22:17
5/16 anonim 

válasza:

engem izgatnak a macis pasik:) Volt nagyobb darab, 198cm 110kg barátom is, a jelenlegi (és remélem végleges párom, bocs az offért:D) közepes testalkatú, de egy pici poci befigyel. IMÁDOM:)
19L
6/16 A kérdező kommentje:
ez "jó hír" :D csak mondjuk én 178cm vok és 103kg..
2010. febr. 16. 22:19
7/16 anonim 

válasza:

hát figyu..még ez sem olyan vészes. Nagy súlyból könnyen veszthesz sokat. én azt ajánlom kezdj el diétázni és sportolni... ééhezned nem kell, még jókat is ehetsz, és egy jól kitalált étrenddel és mozgással piszok gyorsan tűnnek el a kilók:)
9/16 anonim 

válasza:

A barátom 176cm 105 kiló pedig nem is eszik sokat.
Nem látszik olyan dagadtnak szerintem. Nekem tetszik.
10/16 anonim 

válasza:

Ha fogyni akarsz akkor ne a gép előtt üljél, hanem nyomjad a köröket a ház körül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!