Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szeretik ennyire a nők a túlérzékeny embereket?
Figyelt kérdés
Csak azért kérdezem, mert én is annak tartom magam, viszont sosem mutatom ki, mert nem akarok szánalmas lenni. Viszont egyre inkább azt látom, hogy csomóan vannak, akik ezt megjátsszák és az önsajnálatukkal szereznek maguknak egy csomó rajongót. Miért? Mi a jó ezekben? És, hogy mást ne mondjak, miért van oda minden nő attól, hogyha valaki egy színpadon sírva fakad ország-világ szeme láttára? Én is szoktam sírni, de nem mutogatom mindenkinek, mert szerintem gáz, és egy fiú ne mutogassa. Vagy kezdjek el én is mártírkodni?
Én nem bírom a túlérzékenységet. Persze az érzéketlenség sem jó, de nem szeretem mások lelkét pátyolgatni 0-24h-ig. Az ilyenek arra utaznak, hogy szánalomból legyenek velük, mert máshogy nem tudnak szerezni egy épkézláb partnert. Egyébként valamennyire kell mutatni, ebből látszik, hogy emberek vagyunk, de abban sztem igazad van, hogy nem játszol rá.
2010. febr. 18. 20:49
12/16 anonim válasza:
Vannak esetek,amikor ez az érzékenység hasznos!Én vagány srácnak érzem magam,de van egy-két eset mikor "majdnemelsírmmagam" helyzet alakul ki bennem!Inkább mint agresszió!Sok hölgy talán viszolyog ettől,de nálam eddig csak Ők váltották ki.Egy nővel keménykedni például szakításnál a szerelem múltán?Az mire jó?A pillanat "nehéz szépsége" furcsa dolgokat művelhet bárkivel.Aki nem nézi el neked,vagy nem érez együtt veled az nem ért meg!Különben meg "-Sírva vigad a magyar!"
2010. febr. 18. 20:56
13/16 anonim válasza:
Az érzelmes az érzékeny emberek egy kicsit fejlettebb ember faj! Az érzelmi skála minden fokozatát képesek érezni és kimutatni, míg egy érzéketlen tuskó a másik embereket csak megbántani tudja, miközben a saját lelkét is leépíti. Míg az érzelmesnek pedig az egész lelke a szíve csordulásig tele van érzelmekkel. Érzelmekkel tanulni is sokkal könnyebb mint azok nélkül. sokkal jobban lehet figyelni a dolgokra, sokkal precízebb munkát tudnak végezni. És elhiheted nekem, hogy amikor a faj a világ a föld az emberiség kihalása lesz a fő tényező nem a fatökű, falábú, falelkű jégcsap fogja megmenteni az embereket..amúgy az érzékeny emberek sokkal jobban ki tudják tapintani a lényeget, néha szavak nélkül is megértik a másikat, átlátnak az embereken, tisztelet tudóak, sosem lopnának csalnának hazudnának. A zenéhez, az íráshoz nagy tehetségük van. És még a tánchoz is. És persze az érzelmes emberek jobban tudnak hatni más emberek lelki világára is. Sajnos nagyon törékenyek lelki szinten az ilyen emberek. Bármivel bármikor meg lehet bántani, de ez nem azt jelenti, hogy hiszti rohamot fog kapni, lehet hogy 4xen fogja vissza bántani az illetőt.De a lelkébe egy világ omlik olyankor össze. Saját maga viselkedése és a másik bántása miatt is.
2010. febr. 18. 21:13
14/16 anonim válasza:
Azért,mert Neked nem jön össze semmi párkapcsolati téren,ne másokat hibáztass.Azért,mert x darab embernek bejönnek az érzékeny fiúk,attól még a többinek az jön be,aki nem sírja el magát a nyílt utcán.Igenis van,akinek TE fogsz kelleni,úgy ahogy vagy.csak ezért dolgozni is kell ám,nem csak a szobában sopánkodni!Ha annyira talpraesett vagy,akkor menj,és próbálkozz!Nem minden lány divatbábu,és nem mindenki arra vevő,amire a többiek!Sok lány például abszolút nem kedveli a túlérzékeny embereket,mért nem hozzájuk közeledsz?Nem hiszem,hogy egy darab sincs a környezetedben.Inkább egyre több az ilyen.
Amúgy meg szerintem ahogy az érzéketlen,és durva embereknek is joguk van a szerelemhez,és a sikeres párkapcsolathoz,úgy a túlérzékeny embereknek is éppen annyi van.Ugyanis minden ember individum,így mindenkinek más az ízlése.
2010. febr. 19. 14:12
15/16 A kérdező kommentje:
Látom senki nem olvasta el a kérdést...
"Csak azért kérdezem, MERT ÉN IS ANNAK TARTOM MAGAM... "
Szóval nem kell nekem oldalakon keresztül magyarázni, hogy milyen egy érzékeny ember lelkivilága, nagyon jól tudom magamtól is. Nekem is van érzékem a zenéhez, nyelvekhez, és emberekhez, én is szoktam sírni, én is nagyon könnyen megbántódok, csak én NEM MUTATOM KI. De ezek szerint (szerintetek) ki kéne.
2010. febr. 19. 14:42
16/16 anonim válasza:
Jó,akkor ne mutasd ki,és ne mártírkodj,DE,legalább próbálkozz,még ha kudarcok is érnek! Tudom én,hogy a korosztályodban sok olyan lány van,aki bukik az emósokra,meg a megjátszós emberkékre,de ezer százalék,hogy olyan is van,akit Te érdekelsz személyesen!Csak keresni kell,és találni fogsz!Hidd el,hogy sikerülni fog,és lesz majd olyan ,aki önmagadért szeret!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!